Bebikoveannesi Kizlar tokalara sığmayacak kadar gür saclarim vardı. 5 aylık bebeğim var bir aydır artık dayanamıyorum resmen seyreldi saçlarım çok canım sıkkın.. Doktor demir ve d vitamini kullan dedi başka ne yapmalı ?
Melisaaaaaa Bebikoveannesi bilmiyorum ben doktora da görünmedim ama benimde aynı durum var bebeğim 5 aylık oldu saçlarım seyreldi açıklıklar bile olmaya başladı
Busragokceberra Bebikoveannesi Dalan sabun var zeytinyağlı çok güçlendiriyor deneyin bence bir de şuan bu durum çok normal belli bir süreden sonra dökülme duruyor
Muk Bebikoveannesi merhaba. Benimde gürdü saçlarım. Baya kelleşmiştim. 3hafta önce dökülen yerlerden yeni saçlar çıkmaya başladığını gördüm. Kelleşmiş yerlerde şuan 1cm uzunluğunda saç var. Sizinde çıkmaya başlar bir kaç haftaya. Korkmayın. Dökülen saçlar cansız. Yenisi gelecek. Sadece sabır ☺️🙏🏻
Zeynepuzun94 Melisaaaaaa Benimde öyle oldu vallah moralim cok bozuk acaba yine yerine gelir mi bir bilginiz varmii
El1f Melisaaaaaa en az iki sene sürüyo benim 1 sene oldu hala devam ediyor ama dökülme baya azaldı ilk aylarda daha çok dökülüyordu şuan öyle değil
Ed5242 Melisaaaaaa benim 5. Ayda başladı avuç avuç dökülüyordu önlerimde açılmıştı su an 8 aylık bebeğim dökülme tamamen durdu ve önlerde bebek saçlar çıkmaya başladı. Hiçbir ürün de kullanmadım. Sanırım herkeste farklı
Bebikoveannesi Hep yorumları okudum zamanla duzecelek deniyor ama insan yaşarken çok üzülüyor yani hiç gelmeyecek gibi dökülüyor
Pelopelo Her seyi denedim, tonlarca para verdim sac urunlerine, ben ettim siz etmeyin😂 5.ay doldu azalmaya basladi dokulme. Gececek. Emin olun.
BilgeliHayat Bebikoveannesi (34:25 dakikadan itibaren dinleyin) Eğer link açılmıyorsa, youtube’den Çağla ile yeni bir gün 980. Bölüm - 34:25 dakikadan itibaren dinleyin.
Bebikoveannesi BilgeliHayat Cook teşekkür ederim izledim gerçekten hocamız çok faydalı bilgiler vermiş..🙏🏻
Sureyya22 Ben dermatoloğa gittim eczanede hazırlanan bir karışım ve emzirme için sakıncası olmayan keratin içerikli bir multivitamin verdi. Benimde tepeler açılmıştı ve o kadar dökülüyordu ki bazen gider bile tıkanıyordu. Hatta bu yüzden saçlarımı kısacık kestirdim ama şimdi pişmanım 😅 çok şükür işe yaradı dökülme bayaa azaldı inşallah yeni saçlar da çıkar zamanla. Tavsiyem güzelce araştırın ve bulunduğunuz yerdeki iyi bir dermatoloğa gidin
sseralyaa Bebikoveannesi 6. Aydan sonra düzeliyor diyorlar ama bilmiyorum 🤷🏼♀️ aynı sorun bende de var, kel kalıcam diye korkuyorum 🙄 bir de evin her yerinde saç görmekte cabası, çok sinir bozuyor 🤦🏼♀️
Gokce_anestezi Sizlere faydası olur mu bilmiyorum ama ben ı mom latte kullanıyorum emzirme süresince de devam etmeyi düşünüyorum.Onun dışında solgarın kalsiyumunu kullandıktan sonra dökülmelerde gözle görülür azalma başlamıştı.Şu an 7 aylık bebeğim kullandıklarımdan mı zaten duracak mıydı bilmiyorum ama çok azaldı dökülmesi.
Bebikoveannesi Gokce_anestezi ben de i mom latte kullanıyorum on gündür ama saç dökülmeme etkisi olmadı :(
snyck Bebikoveannesi doğumdan 3 4 ay sonra dökülme normal ama yinede çinko magnezyum demir D vitamini degerlerinize baktirin düşükse takviye alin benimde çok dökülüyor bu sira revox sampuan ve biotin deniyorum benimki doğum kaynaklı değilde vitaminlerim düşmüş biraz
Raacey__ Bebikoveannesi ya ne kadar kötü bir durum bende sorayım diyordum. Benimde öyle saçım kalmadı neredeyse cildiyeye gidip randevu alıcam 😔
Midikka Ben cildiye doktoruna gittiğimde hair 360 önerdi kelleşen yerlerim vardı ve koparak avuç avuç saçım dökülüyordu şampuan sprey ve hapını verdi bir hafta içinde kelleşen yerlerde bebek saçlarım çıktı dökülmem minimum seviyede emziriyorsan spreyini kullanma dedi sadece bi araştırın isterseniz