defmommy Kdkdkdkdmc benim kızkardeşim de var öncelikle sizin herhangi bir uzvunda kısıtlama varmı bebeğinizin?
Bartu_2022 Kdkdkdkdmc oğlum ilk nöbetini 9 aylıkken geçirmişti devamlı kullandığımız bir şurubu var şuan 1 yaşında ve birdaha olmadı ama geceleri uyurken çok sıçrıyor epilepsisi olan bebeklerde görülürmüş
_YanakReisinAnnesii Kdkdkdkdmc saat biraz geç ya birçoğu anne aktif değil, siz postunuzu üstte tutmaya çalışın cevap veren olur inşallah 🙏
Kdkdkdkdmc Bartu_2022 evet benim bebeğim de sıçramalı epilepsi biz 5 adet epilepsi ilacı kullanıyoruz 8.ayında başladı 🌸
Kubrakaraslan Kdkdkdkdmc bebeğinizde ataklar var mıydı benim yeğenimde hiç atak görmedik sadece hipotanik olduğu için doktora götürmüştük eeg de belirti gördüler ve west olabilir dediler bebeğiniz nasıl iyi mi üzüntüden ölüyoruz
ata_annesi Kdkdkdkdmc merhaba iki gün önce sıçrama İle birlikte şiddetli ağlama İle uyanan bebeğim için geldiğimiZde şüphe edildi ve EEG istendi pazartesi günü çekilecek EEG çektirdiğiniz de geçirilen nöbetler mi öğreniliyor yoksa nöbete sebeb olacak saptamalar mı yapılıyor biliyorsanız lütfen yazın çok kısa sürüyor ve oksijeni düşmüyor atak sırasında hangi epilepsi türü olduğu nasıl teşhis edildi 3 gündür uyuyamıyorum çok korkuyorum bebeğime birşey olmasından çok endişeliyim kendime gelemiyorum bildiklerinizi paylaşırsanız çok sevinirim
Bartu_2022 Kdkdkdkdmc jeneralize epilepsi kusma kasılma biryere sabit dalma şeklinde oluyor nöbeti şuan gelişimi normal hiç bir sıkıntı yok biz 1 tane ilaç kullanıyoruz epix ismi
Bartu_2022 Kdkdkdkdmc 1 yaşını 3 gün geçti oturuyor emekliyor biryere tutunarak yürüyebiliyor anne, baba, gel, git, al, ver, hav hav, cıss, mama, haamm diyebiliyor ama desteksiz yürüyemiyor yürüme arkadaşı var onunla yürüyor
Bartu_2022 ata_annesi Merhaba eeg’de geçirdiği nöbetler çıkmaz epilepsi olup olmadığı çıkar ve epilepsi türü eeg sonucunda belli olur çok geçmiş olsun umarım herşeyi temiz çıkar🤲
Kdkdkdkdmc ata_annesi epilepsi olup olmadığı çıkıyor canım Eeg de Çok geçmiş olsun umarım güzel sonuçlar çıkar🌸🙏🏻🙏🏻
Zambak28 Çok geçmiş olsun benim bebeğimde 14 aylık olmak üzere yarın eeg çekilicek hiç bir bilgim de yok sadece uzun süren dalmalari var🙏🏻