Oykummasal12 Kızlar insülin direncim 33 çıkmış yarın doktora göstereceğim ama kafama takıldı Google den araştırınca bu konu hakkında bilgisi veya aynı şeyi yaşayan varmı
defmommy Oykummasal12 merhabalar insülin direnci ni sağlık ocagında mı hastanede mi ölçtürdünüz? Hangi bölüme gitmek. Gerekiyor ve şikayetleriniz neydi 🌸
Oykummasal12 Keremali22 çok geçmiş olsun 3 ay boyunca aç karnınamı tahlil verdiniz nasıl bir yol izleyip insüline başlandı yardımcı olursanız sevinirim çünkü benim bugün kan vermeden 2 saat önce poğaça ve çukulata yemiştim onlar etkilermi ki
_YanakReisinAnnesii Keremali22 bunun sonucunu nerden öğrendiniz acaba ? E nabız da görmedim ben sanırım bunu . Ben gebelik şekerliydim doğumdan sonra geçte olsa 10 ay sonra 3 aylık kan şekerime bakıldı doktor geçtiğini söyledi fakat merak ettim kaç çıkmış 😂
_YanakReisinAnnesii Oykummasal12 bana aç olup olmadığımı sormuştu doktor hatırladığım kadarıyla sanırım aç olunması gerekiyor yani ben aç vermiştim
Keremali22 _YanakReisinAnnesii ben tip 1 diyabetliyim kalici cok yersen fir cikiyo az yersen 35lere dusuyo benim manyak sekerim var
Keremali22 1hafta hastanede yattim insulin vurma ogretiler suan 3ayda bir kan tahlili veriyom ac karna
_YanakReisinAnnesii Keremali22 ne zaman öğrendiniz acaba? Gebelikte biliyor muydunuz? Doğumdan sonra geçmiş dedi dahiliye doktoru bende hiç onemsemedim eskiye döndüm 😂 ama bence yemek yedikten sonra çıkıyor gibi oluyor belirtileri yaşıyorum çünkü
Keremali22 Oykummasal12 ozaman yemege dikat etceniz o dedigim sey yüksek degilse bisey olmaz allahin izniyle
Oykummasal12 Keremali22 anladım canım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için tekrardan çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun inşallah
_YanakReisinAnnesii Oykummasal12 evet gördüm şimdi birşeyler yazıyor ama anlamadım 😂 doktor geçmiş demişti ama yine de kafama takılıyor şeker önemli 😬
Oykummasal12 _YanakReisinAnnesii öyle tabi doktorunuz geçmiş demişse sıkıntı yoktur içinizi ferah tutun Allah’ın izniyle
babyandmom1 Bende de var gebelikte diyabet geçirdim. 1 yıl sonra dahiliye glifor diye bir şeker hapı verdi 3 ayda bir kontrole gidiyorum normale dönmeye başlamıştı en son 3 ay önce. Açlık kan şekeriniz kaç çıktı?
Oykummasal12 babyandmom1 geçmiş olsun canım bende açlığa bakılmadı doktor sormadı bile ama sonuçlarda gördüm bende referans dışı diye o şekilde araştırdım Allah hepimize şifa versin beterinden korusun inşallah
_YanakReisinAnnesii babyandmom1 geçmediği için mi verdi acaba ? Ben bebeğim 10 aylıkken baktırmıştım normale dönmüş sorun yok dedi belirli aralıklarla baktırmak mı gerekiyor acaba?
Oykummasal12 babyandmom1 bu glifor dediğiniz hap zayıflamayamı yardımcı oluyor şekeri dengelemek için çünkü ben doğumdan sonra bir türlü veremiyorum kiloyu kilo sorunumuda söyledim o şekilde baktı heralde insüline eskiden hiç böyle iradesiz değildim şimdi acıkınca elim ayağım titriyor illa o yemeği yiyeceğim
_YanakReisinAnnesii Oykummasal12 yemeği çok kaçırınca veya şeker yükseltecek şeyler tüketince bi fenalık geliyor bana neyin nesi bilemedim 😬 o yüzden aslında biraz da korkum gebelikte de böyle oluyordu çünkü 🤦♀️