Elin34 Feraye_ canım 6 yaşında kızım ve 14 buçuk kilo sen düşün artık gerisini 😊ilk başlarda çok üzüldüm çok yıprandım. Şimdi de üzülüyorum ama yok yani bünyesi böyle diyip oturuyorum..
Roza28 Balık yağı kullanıyorum. Akşam uyumadan önce argivit. Öncesinde viador kullandım, işe yaramıştı.
Meleknaz5 Feraye_ bize kilo yapan şeyleri düşün kalorileri yüksek olanlardan tercih et . Bol bol et tavuk balık her gün bunlardan biri olsun menüde.
Feraye_ Roza28 doktor mu yazmıştı siz mi aldmistiniz viador dediguniz şurubu birde argivit boy uzamasi için değil mi
ecosummm Ben de 3,5 yaş kızıma balık yağı kullanmıştım möllers ama daha beter etmişti ishal olmuştu o yüzden dikkatli kullanım iştah için ise b12 ve kan değerlerine bakıldı mı düşük olunca iştahsızlık oluyor
Feraye_ ecosummm bakıldı B12 eksikliği çıkmıştı onun içine ilac kullandık ocean balık yagini kullandınız mı peki hiç
ecosummm Feraye_ yok denemedim daha sonra doktorumuz kesti zaten şu an kışları hafta 1-2 balık yediriyorum muhakkak b12 iştahsızlık yapar ama
TheLittlePoncik Feraye_ boyu kaç oğlunuzun boyuyla orantılıysa yapısı öyledir belki. Kan değerleine de baktırın Bize doktor argivit şurup önerdi gelişimine destek olsun diye. Balık yağı olarak da möllers kullanıyoruz.
Feraye_ TheLittlePoncik boyu en son 94 cm di sanırım argivit tadı fln nasıl kilo veya iştahını acarmi