Esraxyz 50 günlük bebeğim var ve doğduğundan beri Sleppy bez kullanıyoruz. İçteki lastikleri çok sıkıyor , numara değiştirmeme rağmen geçmedi. Şuan 3 numara kullanıyoruz. Bu sorunu yaşayanlar oldu mu ? Başka önereceğiniz bez markası var mı?
sgok Esraxyz sleepy ecologic alın efsane güzwl sleepy naturalden döndüm sleepy natural cırttt yani ecologicten sonra ve mesela sleepyde bebeginiz 3 no kücük geliyosa sleepy ecologicte 3 no biraz daha büyük olup sarıyor cok iyi ve kalın diğeri gibi kagıt gibi degil
Gokceninannesi35 Esraxyz ben baby turco da kullandım sleppy de. İkisinin de lastiği sıkıyor maalesef ben de numara değiştirdim ama gene iz çıkıyordu. Şimdi ben biraz gevşek bağlıyorum öyle olunca iz biraz daha azalıyor. Tabi gevşek bırakınca arada biraz kaçırmalar da oluyor.
Eliiifkaya_ Esraxyz bizde de aynı sorun valla 4 buçuk aylık 3 numara kullaniyorduk kıpkırmızı oldu poposu lastik izinden 4 e geçtim gene aynı iz kaliyor ama çok değil iç lastikler çok sıkıyor
Sgjldah berosunannesi Bende aynını soracaktım ayıp olmasın diye soramadım benim kızım 4 aylık hala 2 kullanıyoruz 🙁
Yagmur982 Benim kızımda 3 aylık olacak baby turco 4 numara aldım geçen 3 numaranın boyutu tam oluyor ama lastik kısmı çok sıkıyor 4 numara büyük oluyor ama lastik kısmı rahat bende anlamadım
mrvbskc sgok benim eşim de bugün ecologic almış ama içinin bu şekilde olması bana bir garip geldi.. acaba sorunlu paket mi yoksa hepsi böyle mi?
berosunannesi benim kızım da 4 aylık 3 numara kullanıyoruz ama 50 günlük ve 3 numara biraz şaşırdım sormadan edemedim😀🙈
Melike353 Esraxyz ben o lastikleri çıkarıp takiyodum kızımın bacaklar kat kattı çok sıkıyodu öyle bi çözüm bulmustum
Minel-inannesi Esraxyz hay maşallah barekallah 50gunluk bebeye 3numara bezmi kullaniyosunuz. Benim kizim 5ay 1haftalik geceleri slepy külot bez takiyotum 3numara, gunduzleri molfix 4numara dönüşümlü kullaniyorum. Acaba bacaklari sıkıyo diyemi buyuk bez kullaniyosunuz? Bezi baglayisinizda biraz bol biraksaniz nasil olurki bilemedim
Minel-inannesi Esraxyz masallah barekallah afiyet şifa olsun miniginize. Benim kiz 5ay tartisinda 6400cikti🤣
Bettulll Benimde bacakları hep kırmızı lastik izi oluyor bez değişimlerinde 5 dakika açık bırakıyorum geçiyor ama ne yapmak lazım acaba