starwomen Anneyim-a bana da sürekli abartma diyorlardı ama kızımın odasının kapısı kapalı oluyordu bir süre sonra eşim de bana destek olmaya başladı çünkü o izin verince kızıyordum ona gelenler de baktı anne-baba izin vermiyor uzatmıyorlardı
Pnay Anneyim-a Grip deyip geçmesinler. Maske taktırın alınan alınsın küsen küssün . Geçenlerde hastanede birşey anlattılar çok üzüldüm lütfen bebeklerinizi gripli insanlardan koruyabildiginiz kadar koruyun
Sevensevilen Anneyim-a endişelenmeyin. Çift kat maske takıp emzirmeye devam edeceksiniz. Sarımsak kuru yaparsanız bol bol. Bir şey olmaz
Belcim30 Anneyim-a çocuk senin onu koruyacak olanda sensin ben hiç çekinmeden söyledim 2 yaşına geliyor hayırlısıyla halada öyleyim önemli olan çocugun düzeni sağlığı
Evrencakar Anneyim-a ellerini çocuk ağızına götürüyor çok tehlikeli Boşver ağızına geleni söyle dokunmasınlar Çok dert ediyorsan misafir gelince içeri götür Kusura bakmayın seveceksiniz diye bebeğimin huzurunu kaçıramam de Ben kıyameti kopartıyordum benim depresyonda olduğumu sandı çok kişi 🤣🤣🤣 ama dokundurtmadım 🤣🤣🤣
Ftttmm Anneyim-a kızım 3 aylık olacak nerdeyse babası ve benim dışında kimsenin öpmesine izin vermiyorum ailem dışında kimsenin kucağına vermiyorum hasta olan birini kabul etmiyorum herkes anlayış gösterdi ve alıştılar artık
Prensesannesiii9 Anneyim-a uyandırılmaz tabiki ayrıca grip olan biri neden geliyor bebeğinizin yanına böyle anlayışsız insanlra sinir oluyorum benim kardeşim grip olmuştu geçene kadar bebeğime bakmaya gelmedi kim ne derse desin siz tepkinizi koyun
tekbasimabakiyorum Hanımlar bebeğiniz uyurken altının pis olduğunu biliyorsunuz diyelim, uyandırır mısınız? Şu an çok kararsız kaldım, rahatsız olsa ağlardı değil mi? Pişik olur mu diye korkuyorum. 1 ay 4 günlük
Anneyim-a tekbasimabakiyorum ben gece sadece 1 kere alıyorum kaka yapmadıysa uykusu açılıyor hemen tabi aşırı dolduysa alırım yine çişdede
Pnay tekbasimabakiyorum Ben değiştiriyorum çünkü pişik çok kötü bişey, sırf pişik yüzünden uykuya dalamadığı günlerimiz oldu. Oyuzden bezi kirliyse uyansada degistiririm
AyyuceNurY Anneyim-a kimseyi yaklaştırma bile ben kim olursa olsun hayır diyorum bu bebek oyuncak değil onların uyukuya ihtiyaçı var 2 aylık oldu halen izin vermiyorum onlar sevecek diye bebeğimin düzeni neden bozulucak
menek16 Anneyim-a Allah aşkına 24 günlük bebeyle ne yapacaklar ya bu millet iyice sıyırdı 7 ay 7 günlük hala izin vermem uyudugu odaya sokmam iki dk oynayacaklsr diye ben çocugumun düzenini bozamam hele hastaysa ne işi var yallah evine
Ggulmez Anneyim-a isteyen istediği kadar alınsın, uyuyan bebek uyandırılmaz.Uyandıran olursa ağlayınca sen uyutursun diyorum 😂
menek16 Anneyim-a diyorum valla görümcemi kapıdan çevirdim ben hastasın olmaz diye kayınpederimi kaynanamı uyandırmayın düzeni bozuluyo diye de çok uyarmıslıgım var annemle kardeşim bu konu da zaten hassas oldukları için onlara bi şey dememe gerek kalmıyo