Anneyim-a Bebeğim 24 günlük uyurken sevmek isteyenlere uyandırmaya izin vermiyorum haklı mıyım birde gripmiş kaynım yaklaşma fazla dedim ama napayım bebeğimden önemli değil yani alınırlar diye de korkuyorum
kurabiyem28 Anneyim-a ben…. uyumayan bir bebekti kızım. Sevdirmiyordum. Mevlit okuttum uyudu. Kimse görmedi neredeyse. Emzirmek için aldım. Kucağımda uyuyordu. 2 dk salonda oturdum. Kalktım. Doğru olanı yapıyorsunuz.
Anneyim-a Duyulurum Armoni Sevensevilen Kızlar birde Allah korusun babası yada ben grip olursam ne yapmamız gerekiyor bebeğe geçmemesi için
Evrencakar Alınsınlar henüz daha minicik bebeğin var,allah korusun mikrop kapıp hastalanmasın. Köpek kedi değil bu bebek. Kimse keyfi olarak uyandıramaz, uyandırmamalı. Bırak kırılan kırılsın
Anneyim-a Evrencakar Ftttmm starwomen thecamellia Ellerini öpüyorlar bir şey deyince abartma diyorlar ben delircem artık
Ftttmm Anneyim-a uyandırmam tabi ki zaten çok zor uyuyorlar. Kendi işimi gücümü kızımın uykusuna göre ayarlıyorum sevmek isteyen olursa uyanık olduğu zamana denk getirmeye çalışıyorum. Kaç yaşında insanız uykudan uyandırılmak hoşumuza gidiyor mu hayır. Onlar daha minicik uykuya ihtiyaçları var
Armoni Anneyim-a öncelikle bu kadar evhamlı olma gecen hafta bogaz grip rahatsızlandım emziren anneym maskeyle atlattım bebeğime bir şey olmadı suan eşim grip temas kurmuyor bebekle çok şükür bebeğim de iyi odaları da ayırdık Allah’ın izniyle rabbim koruyor korkma sen
Duyulurum Anneyim-a maske takabilirsiniz. Ve emziriyorsanız bol bol emzirin. Oğlum hep bizden önce hasta oldu sonra biz oldu. Olacağı varsa ne kadar dikkat edilse de oluyor.
Sevensevilen Anneyim-a endişelenmeyin. Çift kat maske takıp emzirmeye devam edeceksiniz. Sarımsak kuru yaparsanız bol bol. Bir şey olmaz
starwomen Anneyim-a ben de uyandırtmamıştım bana saçma saçma şeyler söylüyorlardı ama hiç bir şey kızımdan, sağlığından önemli değil
thecamellia Armoni evhamla alakalı değil anne baba grip olunca mecbur yine onlr bakacak bebeğe ama dışardan biri hastaysa yaklaşmasın haklı yani kadın
[silindi] Armoni neden evhamlı olmasın ya daha minicik bebek hasta olsa kuvöze alıyorlar kaç gün ayrı kalcak annesinden Allah korusun sakın hasta kimseyi eve almayın
thecamellia Anneyim-a haklısınız tabiki bi zahmet hastaykende sevmesinler uyandırmak nedir hay Allahım haklısın iyi ki söylemişsiniz
Armoni thecamellia onun evhamını ben çok iyi anlıyorum bende çok evhamlıyım hasta olmayan bebeğim hasta olur korkusuyla hasta olan biriyim düşün uani ondan dedim
Armoni [silindi] biz hasta olursak demiş ona ithafen dedim ihtimal üzeri konuştuğu için rahatlaması için yani
AFC Anneyim-a biri sizi uyandırınca hoşunuza gider mi buda aynı şey bende sinir oluyorum uyuyan bebeğin uyandırılmasana
[silindi] Armoni onlar hasta olursa bebek de yüksek ihtimal hasta olcak🤦🏻♀️ Ben ne kadar korundum maske taktım ellerimi yıkadım yine de bulaşmıştı 🤦🏻♀️
starwomen Anneyim-a bana da sürekli abartma diyorlardı ama kızımın odasının kapısı kapalı oluyordu bir süre sonra eşim de bana destek olmaya başladı çünkü o izin verince kızıyordum ona gelenler de baktı anne-baba izin vermiyor uzatmıyorlardı
Evrencakar Anneyim-a ellerini çocuk ağızına götürüyor çok tehlikeli Boşver ağızına geleni söyle dokunmasınlar Çok dert ediyorsan misafir gelince içeri götür Kusura bakmayın seveceksiniz diye bebeğimin huzurunu kaçıramam de Ben kıyameti kopartıyordum benim depresyonda olduğumu sandı çok kişi 🤣🤣🤣 ama dokundurtmadım 🤣🤣🤣
Ftttmm Anneyim-a kızım 3 aylık olacak nerdeyse babası ve benim dışında kimsenin öpmesine izin vermiyorum ailem dışında kimsenin kucağına vermiyorum hasta olan birini kabul etmiyorum herkes anlayış gösterdi ve alıştılar artık