kubramomm- Zelisegemennnn Tarhana çorbası 🥣 Balık 🐟 Salata 🥗 Bebeğime de kıymalı Karnıbahar var birazdan verecegim Akşamda Balık da vereceğim 💙
herseySeninleguzel11 Zelisegemennnn Dünden mercimek çorbası var, et haşlama yapıyorum yanına da mevsim salata.
Minigim38 Zelisegemennnn kaynanamgil var deprem dolayısıyla bizde kalıyorlar Mercimek çorbası Biber dolması yaptım yanına bisey yapsam mı kararsız kaldım normalde eşimle olunca bisey yapmıyorum bilemedim
Minigim38 Zelisegemennnn çatlak var ufak ama zararsız 7. Katta oturuyorlar korktukları için bende kalıyorlar kayserideyiz
Nzl34 Zelisegemennnn bende amca onu yaptım iki çocuktan vakit mi var sabah kalk iş yap yatak topla kahvaltı ver yine iş yemek yine iş yine yemek yine iş offf allahım bitmiyor
yaprak_34 Zelisegemennnn mercimek çorbası Balık Salata Turşu suyu Kızım 21 aylık balık yemiyor 😑son zamanlarda balığı minik minik yapıp ekmeğin arasına gizleyim veriyorum biraz biraz öyle yemeye başladı
Bertugnunannesi Aslananne1 Bnmkide bir yaşına girdi artık ne yiyorsak veriyorum gerçi bu ara pek yemiyor