Bukapoo Haffuse şırıngayla tam da dediğininz gibi milim milim verdim ağzının kenarında beklettti o milimler birikince attı ağzından ilk denememde ikinci denememde öncesinde içtiği bütün mamayla beraber kustu 🤦♀️
Angelll35 Bukapoo paranox s doktorumuz vermişti bunu zorda kalınca kullanmam için başka varmı bilmiyorum biz bunu kullanıyoruz çünkü asla ilaç içmiyor
annesininminikosuu Bukapoo bizimkide sevmiyor oglum 5 aylik, tam emzigi verir gibi yapiyorum agzini actigi an kasigi agzina veriyorum hemen geri veriyorum aninda mecbur yutmak zorunda kaliyor :D
Bukapoo annesininminikosuu ağzını açıyor problem yok zaten şırınga ile damla damla verdim ama ya ağzındakini yutmadan atıyor ya da kusuyor maalesef 😔
Elisa34 Bukapoo tabikide o da şurup agrı kesici doktor yazdı onu içti mesela ateşi vs çıkınca parol veriyorum. Calpoldan midesini bulandırıyor içmiyordu
Bukapoo Elisa34 ne olur ne olmaz diye eczaneden fitil aldırdım eşime ama çok şükür gerek kalmadı ılık duş sonrası düştü ateşi. Yine de teşekkür ederim parolu da denerim tekrarlarsa umarım sadece calpole karşıdır bu tepkisi