Hatice232017 sglkc boyunuz kaç acaba bide elbiseye bakma imkanım varmı ben çok kilolu görünmüyorum doğum yaptığım için çok kilo aldım ama görseniz 68 demezsiniz
Emmosch @Emmosch benimde boyum 1,65 kilom 74 tü geçen sene giydiğimde ,şimdi doğum yapınca aldım ama bence size uyar,bakırköy yeraltı çarşısından 2,250 tl ye almıştım 1 sene önce
Deefne Merhaba dolabımda 100 tl ye 120 tl ye çok elbisem var bakmak isterseniz meltemmdefne buraya da post açmıştım
Deefne Hatice232017 bu yaz düğünde giymiştim doğumdan sonra kuzeninizin düğünü için uygun olabilir yeşil uzun elbise 1750 tl ye almıştım isterseniz fotoğrafını ekleyebilirim
Hatice232017 Deefne siz bile birsuru para vermişsiniz benim hayatta gücüm yetmez hiç bakmim yinede teşekkür ederim
Deefne Hatice232017 uygun fiyatlı uzun var bir tanede sırt dekolteli giyerseniz onun fiyatında yardımcı olabilirim biraz daha☺️
Deefne Hatice232017 dolap ve Gardrops hesabım var meltemmdefne ikisinde de adım ordan bakabilirsiniz beğendiğiniz olursa fiyatında yardımcı olmaya çalışırım 🥰