Merveelina Minikask35 sirnak da Silopi merkez Cizre idil güzel diyolar peki diğer ilçeler nasıl aceba bilginiz var mı?
Minikask35 Merveelina diğer yerler konusunda bilgim yok ama en büyük ilceler bunlar olduğu için yüksek ihtimal bunlardan biri cikar
Mevaseray_prensesinannesiiii Gryffindor normal kiralar 1000 ve 1.500 den başlar lojman olsa daha uygun olur ama lojman kiralarindan haberim yok merkez böyle ilçeler daha uygun olabilir
Mevaseray_prensesinannesiiii Gryffindor ben siirti çok istedim ama eşimin tayini cikmadi kaldık bekliyoruz
Kubraoztrk Gryffindor varmı Antepliler acaba bizde Antep yazdık ilk sıraya memleket Adana yakın diye ama bi gözüm korktu 😂😂 herkes Şırnak Şırnak diyo 😂
Dlshnn3 Aybars44 pöh ilk tercih için van ve Mardin de aşırı kararsızız çalışma sistemleri de sosyal hayatta baya iyi oralar da van daha da iyi gibi
Ezgiogrtmn 6 yıldır vandayiz muhteşem bi yer bu sene batıya tayin istiyoruz ailelerimiz torunlarından ayrı kalmasın diye. Ama kalsak bi 6 sene daha kalınır. Pişman olmazsın buraya geldiğine. Gerçi torpillileri genelde yolluyorlar buraya
Deletedmom_58 Gryffindor Inşallah ileride Ankaraya da görev yeriniz çıkar da görüşme şansımız olur. Seni çok sevdim ismini soyleyemedigim Grifindorcum 😁 Hayırlı yer çıksın inşallah ❣🌼
Minikokursever Gryffindor Mardin merkezde 4 sene görev yapmıştık eşimle 5 sene olduk döneli tavsiye ederim:) İstanbuldan Mardin’e gitmiştik biz de .