Divayorgun Gryffindor bence istanbuldan kurtulmakta fayda var. Ben 28 yıl istanbulda yaşadım. Biz hep erteledik doğu görevini bi gün eşim aradı bize tayin çıktı diye. Çok üzülmüştüm. Hemde 6. Tercih istemediğimiz bi yer. Ama korktuğum kadar kötü değilmiş. Alıştım 1 sene olcak bile . İstanbulun kalabalığından stresinden ev kirası derdinden gına gelmişti. Aşırı pahalı kalabalık bi şehir. İyiki tayine gelmişiz diyorum şimdide
uGser Divayorgun eşimle doğma büyüme istanbulluyuz ailelerimizde orda yaşıyor eşim polis okulundan sonra Sakarya seçtik sirf İstanbulun kalabaligindan stresinden biktigimiz için sessizliğe çok alışmıştık artik buralarda kalabalık olmaya başladı şimdi bakalım nereye gidicez
Minikask35 Gryffindor Şırnak silopideyiz ilk tercihe Şırnak yazın gelin ☺️ hem görev süresi kısa hem maddi açıdan rahat e deprem bölgeside değil. Rahat edersiniz kiralar ucuz su faturası zaten yok tek sıkıntı sosyallik. Hem kesintisiz 4 yıl yaparsanız çift şark sayılıyor biz 4 yıldır buradayız bu yıl yine ipka verdik tam olarak birikim yeri
Merveelina Minikask35 sirnak da Silopi merkez Cizre idil güzel diyolar peki diğer ilçeler nasıl aceba bilginiz var mı?
Divayorgun uGser sakaryaya gitmedim ama çok övülüyor güzel yer diye duydum. biz bursadan ev aldık doğu dönüşü orada yaşamak istiyoruz. İstanbulu hiç istemiyoruz .akrabalarda bursada. Bakalım plânladığımız gibi gider inşallah her şey🥰
cahillesohbetikestim Gryffindor Amin canım inşallah bende öyle düşünüyorum aslında ama ne olacağı da belli olmaz onun dışında van, ağrı, urfa, şırnak aklımızdakiler ama kesin bir karar veremedik
Aliasaf44 Gryffindor İstanbul da uzun süre kalıyor polisler galiba bizim 5. Sene olacak tercih yapıp ipka verecek eşim muhtemelen kalırız İstanbul da
EndlessLove_ Gryffindor bizde İstanbul’dayız. İstanbul kolay kolay bırakmaz diyorlar ama depremden dolayı ben bırakacağını düşünüyorum şahsen🤷🏻♀️☺️ Şırnak Ağrı ya da Tunceli Mardin Urfa Kars Iğdır Maraş Bu şekilde düşünüyoruz bizde. Umarım hayırlısı olur hakkımızda
Gryffindor EndlessLove_ Ben de bu sene bırakırlar diye düşünüyorum bakalım nasip. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun 🤲🏻 ben de Şırnak istiyorum açıkçası bakalım
Minikask35 Merveelina diğer yerler konusunda bilgim yok ama en büyük ilceler bunlar olduğu için yüksek ihtimal bunlardan biri cikar
Mevaseray_prensesinannesiiii Gryffindor normal kiralar 1000 ve 1.500 den başlar lojman olsa daha uygun olur ama lojman kiralarindan haberim yok merkez böyle ilçeler daha uygun olabilir
Mevaseray_prensesinannesiiii Gryffindor ben siirti çok istedim ama eşimin tayini cikmadi kaldık bekliyoruz