Kbrbisi28 Ben turk telekom kullaniorum ama bana telefonda 60 tl lik fatura sundukar 6 gb internetli neyse kabul ettim sonrasinda bana bi fatura geldi 85 tl ve halada 85 tl musteri hizmetlerini aradim kac sefer bana neden 60 tl dediniz simdi hep 85 oluyor diyorum o kampanya bitimine gelmissinizdir diye cevapliyorlar bu dupeduz dolandiricilik ve su an tum operatorler cok pahali konturlu hat alsan kontur yuklemeside artiyor ve yuklemezsen bir iki ay kapaniyo hat
Sahrabalam Kbrbisi28 bir çok arkadaşım çalısıyor bnmde taahhüt sürem dolduğunda aradım arkadaşımı uyguna bisey var mı bana şey dedi müdürlerden kampanya istiyoruz ama vermiyorlar halk alışsın bu fiyata hersey arttı fatura da artacak diye
Kbrbisi28 Sahrabalam bende vodafone da calistim uzun bir sure ama benim calistigim zaman fiyatlar cok cok guzeldi hatta 2020 de biraktim calismayi ama simdi vodafone a gecmek istesem cidden fiyatlar yuksek yeni gelene dahi o yuzden mecbur katlanicam bu fiyata
Gzdzeynep Sahrabalam 2 yıllık taahhüt süresi aslında 1 yıl dolunca taahhüt bitti diye arayıp pahalı tarifeler sunuyorlar. ben hiçbir tarifeye geçiş yapmadım 2. döneme geçti otomatik tarifem de sadece 5 tl arttmış oldu. bilmeyenler varsa bunu söyliyim 2 dönem oluyor 1. ve 2. dönem diye 1. dönemdeyseniz taahhüt bitti diye aldanıp yeni tarifeye geçmeyin aynı tarife 2. dönem olarak devam eder. ben de vodafone kullanıyorum çekim gücü düşük ama en uygun fiyat da onlarda 68tl benim faturam.
Sahrabalam gocebebirbayan ya ben hiç memnun kalamadım şehir merkezindeyim ama çekim gücü felaket gibiydi
gocebebirbayan Sahrabalam annemlerin orda da Vodafone çekmiyor maalesef, Turkcell şahane çekiyor. Bölge bölge değişiyor işte, senin olduğun bölgede hangisi iyi çekiyorsa onu tercih etmelisin , aslında püf noktası sadece bu 😊🌺
Lalekalbur20 Sahrabalam yıllardır Vodafone kullanıyorum hiç şikayetim olmadı. Bence bulunduğunuz bölgeyle de alakalı olabilir
Userqq Hndealnathn vallahi bı benzer durumdayım bende operatörü değiştireceğim bugün yarın evin Internetide Vodafone’du onu da değiştireceğim bitmiş taahhutu