Mehmetyagiz_ Kızlar bu ay adet olmadım kan verdim 0.09 çıktı hamile ihtimalim olsa son adet tarihime göre bi aylık hamile olmam lazım öyle olsa kanda çıkardı değil mi bi aylık hamilelik ? 3 gün gecikti sizde gecikme oldu mu ?
Damlasu23 Mehmetyagiz_ bu ay bende öyleyim 2 gün geçti adet olmadım stres den çıldıracam çıkardı hamile olsaydın
Mi-Mi Mehmetyagiz_ ilk defa başıma geldi ve buğün tam 5gün gecikti olacagımı hissediyorum ama olmuyorum aklım çıkacak😥😃
Tatlisoglum Mehmetyagiz_ 13 gün geçti benimde okadar kendimden eminimki hamile olmadığıma test alıp yapasim gelmiyor yarı niye gecikti acaba
Mehmetyagiz_ Damlasu23 neden böyle oldu ki bu ay anlamadım lavaboya gidip geliyorum bakıyorum oldum mu acaba diye ? İyice stres yaptım kendime
Kubrayakut Mehmetyagiz_ bi hafta sonra tekrar kan verip emin olamadıysanız ama tahlile göre değilsiniz
Mehmetyagiz_ Kubrayakut 4 haftalık gebelik evde yapılan testte çıkar mıydı onu da yaptım onda da negatifti erken yapmış olabilir miyim
Mehmetyagiz_ Mi-Mi benimde ilk defa oldu evde test yaptım kan verdim ama hepsi negatif artık kan testi yanlış evdeki test bozuk diye düşüne düşüne kafayı yiyecem iyice stres oldum