nida0159 banada çıktı şark görevi ve bebeğim 6 aylık daha ama mecbur gidecez okul hayatı başlamadan dönmek istiyorum.
Bebikimm nida0159 benim de oğlum 1 yaşında. Nereleri yazmayı düşünüyorsunuz. Çalışma şartları güvenlik konut sıkıntısı hakkında bilgi sahibi olduğunuz şehirler var mı?
Bebikimm EngineerMommm olmayacak ama şimdi gitmezsek 2 3 yıl sonra illaki gtmek zorunda kalacaz o yüzden şimdi gidip çocuk okula başlamadan dönmek daha mantıklı geliyor. Okul değiştirmek nasıl kötü Bi durum bilirim. Nereleri yazsak bilmiyoruz
Hnddd Bebikimm Elazığ’dan selam. Eğer Elazığ varsa seçeneklerde hiç dusunmeden yazabilirsiniz. Ben çok sevdim burayı evet depremi çok şiddetli hissettik ağır hasarlı ve yıkılan binalar oldu ama diğer taraflar kadar değil en azından. Yine karar sizin
EngineerMommm Bebikimm şuan için bize Hatay mantikli geliyor iki sarki birlikte yapıp gelelim dyrz ama konteynirda çocukla nasıl kalınacak bilmyrz siz nereleri dusnyrsnz
nida0159 Bebikimm Diyarbakır Siirt Batman şeklinde sıraladım ilk 3 e bakalım hayırlısı olsun hepimiz için inşallah 🙏
Bebikimm EngineerMommm Hatay 3 yıl ama 3 yıl olan daha bir çok il var Şırnak ağrı gibi ve konteyner olayı yok. Hatay falan genelde bekarlar için daha iyi bence çocuklar için uygun değil. Bizde iki şarkı aradan çıkaralım diyoruz
Bebikimm nida0159 neye göre bu 3 ili yazdınız peki sizi çeken neydi Diyarbakır çalışma şartları zor diye duymuştum
pogacayanakk Bebikimm evet benim eşim asker deprem bölgesi bizim için ev götürülemez, polisler için de öyledir diye düşünmüştüm ben şaşırdım şu an
nida0159 evet zor diyorlar ama sosyal alan çok imkanlar çok bebeğim küçük doktoru hastanesi kreşi bütün imkanlar var.
PoyrazinAnnesi26 pogacayanakk bizde öyle bişey yok gerçi götürülse bile eşyayı koyucak ev yok yani çoğu kişi gitmez öyle bir durumda
Bebikimm pogacayanakk evet kardeşimin eşi de uzman çavuş ona da aile Götürülemez bildirisi gelmiş. Polislerde genelde bekarları deprem bölgelerine verirler diyorlar evlileri diğer şark illerine büyük ihtimal.
Hnddd ikizannesi4242 Doğu görevi yapıyormuşuz gibi değil öyle söyleyim size ben sevdim yani şehir merkezi güzel ilçeleri bilemiyorum. Polis lojmanları çok eskiydi yıkıldı merkezdekiler yeniden yapılacak diye duydum ama ne zaman bilemiyorum tabi.
Arennsare Bebikimm vala hiç düşünmeden siirt yazın merkez çıkarsa zaten 10 numara insanları çok iyi samimi kiralarda normal biz ordan batıya geldik ama yine orayı yazıcaz burda ki görev süresi bitince
Bebikimm Arennsare siz de mi polissiniz? Çalışma şartları güvenlik kira vs ne durumda biraz bilgi verir misiniz bilginiz dahilinde?