Deletedmom_39 bende sizin gibiydim ama artık çözdüm her seferinde tutuyor bimin mavi pastörize sütünü ve şoktanda probiyotik yoğurt mayası alıyorum. Bu arada derece aldım internetten sütün yarısını tencereye alıp 45 derece ısıtıyorum ve çay bardağının yarısına sütü koyuyorum üzerine toz mayayı koyup tahta kaşıkla karıştırıp 15 dk bekliyorum(mayanın arkasındada yazıyor).Küçük kavonozlarda aldım yoğurt için ısıtılan tenceredeki süt 45 derece olacak şekilde mayalanan bardaktaki sütü tencereye koyuyorum iyice karıştırıyorum tahta kaşıkla.Sonra kavonozlara bölüp üzerine kapağın altına peçete koyup ağzını kapatıyorum . Kaloriferin üzerine sofra bezi vs serip kavonozları üzürene koyup sarıyorum en az 8 saat kaloriferin üzerinde tutuyorum sonra buzdolabına atıyorum taş gibi oluyor kalan sütü 3-4 gün sonra 45 derece ısıtıyorum olan yoğurt kavonozunun yarı yoğurtunu tahta kaşıkla ısıtılan sütle ılıtıyorum sonra süte ılıtılan yoğurtlu sütü yavaş yavaş ekliyorum tencerede iyice karıştırıp kavonozlara bölüyorum gerisi aynı:) yazarken yoruldum ama sağlıklı beslensin yeter ki her bebek❤️