benimbebegim Bssraa2 Tane kimyon bir tutam su kaynadıktan sonra atıyorum demleniyor 4 çay kaşığı veriyorum şuan 4.5 aylık doğduğundan beri bir zararını görmedim çok şükür. Üşüttüğü zaman nane de kaynatıp vermiştim o zamanda bir zararını görmedim şükür
Tugbabektas Bssraa2 colinox damla oneriririm gazda baya işe yarar benim kızımda çatlıcaktı o kadar agladı ki günde 3 defa 10 damla verdik cocuk hemen rahatladı
Bssraa2 Tugbabektas onu da bir deneyeyim teşekkür ederim sürekli başka damlalar deniyorum ama fayda etmiyor
Tugbabektas Bssraa2 anne sütü yada mama haricinde bişi kaynatıp vermemelisin bagırsakları henüz buna hazır degil yapma sanki sorunu çözüceksin diye daha oluşmaya bagırsak florasını mahvetme yazık bebege sürekli onumu kaynatıp vericeksin
Tugbabektas Bssraa2 seni cok iyi anlıyorum gaz sancısı aglaması korkunç ama cidden dene lütfen colinox damla cok işe yaradı kızımda kullandık ertesi gün kızımın gülebildiğini gördüm 😊
Sermincev Bssraa2 1 bucuk 2 ay daha dayan gerçekten çok zor geçiyor hatta geçmesine yakın pik noktasına ulaşıyor, azalması gerektiğini düşünüyorsun ama en yoğununu yaşayıp bitiyor :)
Bssraa2 Sermincev aaa öylemi şu son zamanlarda eskiye göre aşırı yoğun gazı var acaba bitecek mi hadi inşallah öyledir :) oyun halısı aklımda 3.aya giricek alıyım o zaman bir an önce teşekkür ederim tavsiyelerniz için🥰
Sermincev Bssraa2 bir de sana tavsiyem 3-4 aylık olduğunda piyanolu halı al, ayaklarını ona vura vura hareket ettikçe gaz sancısı azalıyor :)
belis_kayra_nehir Bssraa2 biraz gec oldu ama gormedim bildirimi kusura bakmayn ben her zaman bir. Cay bardagi kaynamis suya 1 cay kasigi kuru nane atiyorum demliyorum.