Esnurem Rezene çayı Hoşaf Helva Bulgur Kefir çörek otuyla karıştır Bide bol su Eğer adet oluyorsan azalıyormuş doktor bana öyle dedi
Zme Kimyon çayı(gaz problemine de iyi gelir) Süt çayı Kısır Kefir Bol su (Bir de malt içeçeği diye duydum ama kendim henüz deneyimlemedim o yüzden bunu çok önermiyorum)
Bebekim06 Ali ünyazıcı milk tea içiyorum günde 3defa sütüm arttı deneyebilirsin + dereotu ve tahin onerirrim😊
Busra190 Bebekim06 günde 3 defa nedemek 😊 benim bebeğim daha küçük olduğu iöin sürekli emme isteği var :( fışkırıyordu resmen
Zme Busra190 valla bilmiyorum ama kefir sağlıklı olması dışında meyvelileri oldukça lezzetli ben sürekli içiyorum eskiden danoneler vardı bilen bilir tadi aynı danone gibi
Bebekim06 Busra190 günde 3kez içiyorum çayı 😊kimyon rezene anason ısırgan otu var içinde emziren anneler için süt çayı bebeğimde rahat oluyo sutumde çoğaldı ve yetiyo diye düşünüyorum
Artemiss_ Busra190 hayır gayet güzel canım pekmez gibi tadı var. Kötü de olsa bebişler için içmek zorundayız 😍
kasabitimom Busra190 bir iki kaşığın süt getirisini n mutluluğu gaz robleminden daha mühim bence Bi düşünün tercih yine sizin tabi
Dedimolabilir Busra190 evet kaynatip sabaha kada bekletin dinlenmis sekilde icin icine baska bise koymayin seker falan .
nrayse Humana çayı Kekik çayı Hoşaf Sütlaç Bulgur pilavı Soğan Yeşillikler Helva Peleze Bol su Ve düzgün sütlü olduğuna inanan bir psikoloji