Cly01 Kızlar bebeğim 14 aylık mesela çorba yapıyorum içine biraz ekmek ekeliyorum bir kase içiyor. Bu bir öğün olur mu Bazı arkadaşlarım çorba sulu yemek pilav vs karşı 3 çeşit yedirdigini söyledi sizce nasıl olmalı 14 aylık
1ruzgarmasali Cly01 çorbasına göre değişir ben tavuklu şehriyeli yoğun kıvamlı çorba yapıyorum hem besleyici hem doyurucu bence öğün olabilir
Barlas_mom Cly01 3 çeşit yiyorlarsa valla brova onlara 12 aylık olacak oğlum 2 gün sonra çorbayı zor bitiriyor
elizabeth Cly01 bu bir öğün bana göre. Kızım 3 yaşına girecek o bile 3 çeşit yemiyor ki iştahı kilosu normaldir. Öğlen çorba içiyor, akşam da yemek de ne varsa işte onu yiyor.
Cly01 1ruzgarmasali evet bende patatesinden havucuna kemik iliğinden soganina kadar baya katkıli yapıyorum ekstra yemek yemez diye düşünüyorum
Cly01 elizabeth evet bizde öyle yapıyoruz kahvaltı öğle çorba uyku sonrası meyve akşam da akşam yemeğinde ne varsa onu yiyor
elizabeth Cly01 aynen bana göre de doğru olan bu şekilde. Öğlen akşam hiç 3 çeşit yiyebilen bir çocuk görmedim ben 🙈😀
BelaCivciv Cly01 Akşam yemeği için bir kase çorba az, ben çorbayı öğlen yemeği olarak yediriyorum. Meyve falan da yiyor daha sonrasında tabi. 14 aylık benim kızım da
Irmakmelegim Cly01 valla 19 ay lik kızım hala öğlen çorba icer hiç bir zmana 3 çeşit vermedim gerek yok midesini büyütmeye abartı seklde mesela dün sabah muzlu elmalı pankek yedi sabah 10 tane kcuuk öğlen 1 kase yoğurt çorbası içti akşamüstü uyumadan meyve yedi aksma 2 tane ıspanaklı köfte yanına pirasa graten yoğurt yedi okdr
GSevilay65 Cly01 bejde öğlen bir kase çorba veriorum 14 aylık 7 günlük 🧿 kızım bugün sabah kahvalti da melemen pankek peynir yedi öğlen pırasa çorbası hazır ikindi meyve püresi akşam ne yemek varsa arada mama bile içer :)
Ikicocukbiranne Cly01 3.5 yaşındaki kızım bile öğlen sadece corba içiyor ekmeksiz. Sabah 1 veya 2 yumurta yer yanında bal bazen bazen biraz zeytin peynir de yer bazen patates, öğlen mercimek yapıyorum kemik suyuna ya da tarhana akşam da ne varsa onu yer
oglumubeklerken Cly01 14 buçuk aylik oğlum yaklaşık 4 5 aydır öğlenleri çorba içer. Öğlen öğünü hep çorbadir, bazen kahvaltı da bile çorba içiyor o günlerde öğlen başka birsey veriyorum
28minikdnym Cly01 22 aylık halen daha öğlen çorba veriyorum hem bence çorba sağlıklı bağırsakları içinde akşamda zaten bizle yiyor tabi günler uzadı ara öğünlerse meyve kek veriyorum
Gocicim Cly01 olur olur kendinize yaptiginiz yemeklerden de diger ogunde verin mesela bezelye pilav … oglen bende corba veriorum sebzeli kiymali ya da balikli aksam da pisirdigim yemeklerden veriirum en son yogurt veriorum 3 yas olcak oglum yani degismedi o zamanlar da ole yapiodum
Alya-Sena Cly01 bende oglen ogun olarak corba veriyorum genelde kivamli oluyor da bazen irmik sehriye bazen ekmek ici ekliyorum