Okuyanbiranne Bu yaşta çocuğu olup elinden bırakmadığı çok sevdiği bir oyuncağı var mı? Öneriler istiyorum 🥳
Elifffinnn10 Okuyanbiranne benimki her türlü arabaya bayılır 😄 uzaktan kumandalı falan alabilirsiniz çok hoşuna gider
Mysmrtfrt Okuyanbiranne o yaştaki çocuklar puzzle Lego tarzı kendi kuracağı oyuncakları da çok seviyor 🥰
-erCansu- Okuyanbiranne minik parçalı legoları -boru şeklinde legoları- ve minik adamlar hatta geçenlerde süper kahramanların setni aldık küçük küçük onları konustırmayı çok seviyo🤣
Okuyanbiranne Elifffinnn10 metal araba düşündüm canım oğlum olmayınca da bilemedim nasıl olur ya da çadır
Okuyanbiranne Mysmrtfrt tamam leego hiç aklıma gelmemişti peki önerebileceğiniz LEGO var mı yoksa şu bildiğimiz büyüklü küçüklü olanlardan mı @BuzluKahve
Mysmrtfrt Okuyanbiranne yani yutmaları açısından biraz iri parçalı olanları tercih edebilirsiniz. Maalesef marka vs bilgim yok☺️
Deletedmom_62 Mysmrtfrt 4_5 yaşında bir çocuk oyuncağı yutar mi ki ya ben baya büyükler öyle birsey olmaz sanıyordum ☺️
tatlibiranneo Deletedmom_62 ya bizim çocuklarımız küçük olduğu için o yaş bize büyük geliyor ama kuzenimin oğlu o yaşta macera için para yutmuştu 😂
Mysmrtfrt Deletedmom_62 yani yutmaz bilincinde tabi ama oyun için vs yapabiliyorlar ben çok korkarım öyle şeylerden🤗
Okuyanbiranne Deletedmom_62 aksi çocuk her yaşta her şeyi yapar 😅 benim kuzenim şu vikvik ses çıkaran ördekler var ya onun altındaki plastiği çıkarıp yutmuş nefes aldıkça ötüyordu küçükte değildi ama aşırı arsızdı şimdi 20 yaşına geldi kafası önde masumcuk bir delikanlı oldu ama çocukken burnuna fıstık mı sokmadı böcek mi yutmadı😅 şimdi kendi bebeğime bu yönlerden çok dikkat ediyorum fazla kınamışım aşırı aksi bir kız @Mysmrtfrt @tatlibiranneo
Deletedmom_62 tatlibiranneo evet bana çok büyük gibi geliyo😄 para yutmak da baya maceralı birsey olsa gerek😀
-erCansu- tatlibiranneo benmkide süpriz yumurtadan çıkam oyuncak parçasını oushsj 🤣 bide diyor yanlışlıkla oldu nasıl oldu ya anlamadım 😅
Dondurmalikahve tatlibiranneo Benim oğlumda küçük çıttak Legoyu ağzına almıştı diş doktorculuk oynuyorduk çıkartırdım hemen neden aldın dedim dişim nasıl şiş olacaktı ya ben onu dişim şişsin diye koydum dedi 😬
Hgcucuk 15 gun once 2. Dogumu yaptim bundan aldik ogluma kardes getirdi diye verdik baya severek oynuyor 4.5 yasinda