Cnslrsln Cansuumom ya yeni olmaya başlamışsınız sayılır daha 3 aydır regl oluyorsunuz kaç aydır olmadığınızı hesaba katın bir de. Doktorlar geçici diyor ama süre vermiyor elbette
Minel-inannesi Cnslrsln ben sezeryandan sonra 2 gun tuvalete cikamayinca butun metabolizma alt ust oldu. Normalde soguk sevmem ama 5aydir evde emzirme atletiyle, disarlarda kisa kolluyla geziyom. Elimde yelpaze Bülent Ersoy dan halliceyim🤣 tum sinirlerim alt ust
Cnslrsln Rabiamerveg ya uzunca bir süre hamileliğin başından tutunda kimisi 1-1 buçuk sene regl olmuyor doğumdan sonra e haliyle o hormonların düzelmesi zaman alır ama bu süre zarfında yapacak bir şey olmalı
-erCansu- Cnslrsln sana bişi dymmi o kadar ödemszdimki saglık ocagı hemşiresi her seferınde şoka giriyodu nasıl hamılesın sen dıye😅
Sabinaaa Cnslrsln bence vucudunuz zayif dusmus dogumdan sonra…ben lohusayken fazla terledim ayni zamanda vitamknler ictim hic bir sorun olmadi
LaMamaDellaCicala Cnslrsln bende dogumdan sonraki kanamadan sonra regl olmadim bende ona bağlıyorum bide sut verdigim icin dediler ee bode dogum kontrol hapı anne annem elma sirkesiyle silin bekle yikan dedi onuda yaptim bor ay iyi geldi sonra tekrarlamadim ama bir daha yapcam bakalım
Dedimolabilir Cnslrsln bence alakasi yok. Hamilelikte ve dogumdan sonraki hormonlar cok farkli bundan kaynakli diye dusunuyorum .
Samyeli008 Cnslrsln Deodorantın içindeki kimyasallardan çok çok daha masumdur canım. Ben de öyleydim denemedik deodorant bırakmadım ama fayda etmedi. Duştan çıkınca koltuk altını iyice kurula karbonatı eline dök ve sür. Ertesi gün de aynı şekilde kuru cildine sürersen faydasını görürsün. Belki kokunun bitmesinde faydası olmuştur bana diye düşünüyorum
Oscarasar Cnslrsln benim bebeğim 2 yaşına yaklaştı maalesef hala düzelmedi neden oluyor sebebini bilmiyorum ama doğumdan sonra oldu ama sizinki psikolojik gibi geldi bana kafaya taktığınız için koktuğunuzu düşünüyor olabilirmisiniz acaba