deniz_s igdirda olan var mi acaba nasil bir yer hastane,kres,ev,lojman hakkinda bilgi verebilir misiniz ☺️
Divayorgun deniz_s merhana bizde tayine geldik. Ağrıdayız. biz ağrıdan ığdıra gezmeye gidiyoruz hep. Bence güzel yer evleri parkları yürüyüş yolları düzenli ben çok beğeniyorum. Burdan oraya gidiyorlar özel hastahanesi de iyi .
Pnarferah deniz_s ben ığdırda okudum sakin güzel küçük bir yer kreşi de var bildiğim kadarıyla hocaların çocukları gidiyordu anasınıfları felan da iyi diye biliyorum hastanesi var özel devlet. Vali yolu var kafelerin öğrenci kesim hep oralarda takılıyor çarşısı var öyle
ikizannesi000 deniz_s bizde Dogubayazıt’tayız ıgdıra da gelip gideriz güzel yer avm vali yolu üniversite sağlık konusunda da iyi devlet ve özel ıgdıır hastanesi var özel klinikte bir cok dogum Dr var havası zaten hep bahar havası insanları samimi sıcak küçük ama güzel bir yer hakkınızda hayırlısı olsun 🥰
Pnarferah deniz_s bizim 2. Doğu olacak öyle olunca normal süreden bi yıl düşüyor 2 yıl olan bi yere gidip hemen yapıp gelelim diyor
Divayorgun PoyrazinAnnesi26 eh işte doğubayazıttayız biz. Gelişmiş her imkan var ama yinede bitsede gitsek kafasındayız. 3 yıl olması iyi bi sene gitti bile
Balyanakliya deniz_s eşim igdirli gerçekten baya gelişmiş ve güzel biyer vali yolu çok meşhur, evler yeni guzel yani😊
hunilimomy deniz_s kreş var bir tane özel hastanesi var devlet hastanesi idare edecek seviyede kadin dogum için klinik var cocuk doktoru icin klinik var evler yeni sakin küçük bi yer lojman konusunda bi bilgim maalesef yok esim asker