Tazeanne06 Anneler çıldırcam çocuğa bi haller oldu.. atak mıdır nedir baksanıza bi 28 temmuz da beklenen 18 temmuz doğumlu erkek bebek
Handeay Tazeanne06 al benimkide beni dedirtiyor büyük ihtimalle ataktalar bugün 5 te kalkıp bu saate kadar toplasan 2 saat anca uyumuştur
Tazeanne06 Handeay 2 saatse çok şanslısın.. ya mızır mızır huysuzluklarına ne demeli.. huysuzlanmasa uyumasın varsın yatsın oynasın ama ne kucakta ne omuzda ne yatakta ne memede.. durmuo arkadaş
Loran Nurela benim için de bakar mısınız 11 Haziran erkek bebek tahmini bir Doğum tarihi yok 40+1 ken Doğdu sezaryen ama
AliEvren Nurela benim oğlumada bakın neolur aşı oldu ondanmı yoksa atakmı 21 03 beklenen tarih erkek bebek teşekkürler
Dmngrkmmm Nurela bana da bakar mısınız ne zaman bitecek öldüm yemin ederim. 8 haziran beklenen , 24 mayıs 2019 doğum. Erkek bebek
Dmngrkmmm Nurela yani benim oğlum gerçekten inanılmaz zorlaştı bu ay 😔 o kadar kötüyüm ki pazartesiye psikolog randevusu almayı düşündüm kendime resmen. Çünkü beni bitirdi ve mutlu olamadığım için mutlu edemiyorum bebeğimi 😔
Zeynepalya_ve_annesi Nurela banada bakarmisiniz Beklenen 9 eylul Gerceklesen 31 agustos Dogum sekli sezeryan Kız bebek
AzraPelin Bana da bakarmisiniz beklenen 28 mayıs doğum 30 mayıs kız bebek 2 haftadır hiç uyumuyor mahvetti beni atakta mi acaba