Mdngny ayazbebek_0 Ben bu şekilde iki takım aldım yaz için genelde rahat şeyleri tercih ediyorum kombinlemesi kolay oluyor
starwomen ayazbebek_0 ben yazın çoğunlukla elbise giyiyorum. Aşırı kurtarıcı ve rahat oluyor. Midi boy giyiyorum sıkıntı da olmuyor
35lavanta ayazbebek_0 Şort tişört 😂 ama güzel kombinlerim elbise tayt şort bol tişört hep bu tarz vallaha daha rahat ediyorum spor şık diyeyim yerine göre takı ve ayakkabıyla bütünlüyorum
Angel00 Mdngny kargo bedava olsa keşke bazı satıcılarda 100 TL üstü bedava ama Trendyol milla ve bu happines te ücretli malesef alacağım şeyden de vazgecirıyor beni kargo
35lavanta Mdngny bu tarza bayılıyorum 36 bedenken favorimdi şuan 38 bedene dğştüm gerçi ama simir ve göbek var onlardan kurtulsam yine giyerim mis gibiii
Mdngny ayazbebek_0 içine bunun gibi kısa değilde kalın askılı bişey alicam altına terlik veya sandalet ohh miss . Emzirdigim için elbise giyemiyorum 😭
Mdngny Angel00 ben elimde para varken ne denk gelirse beğenirsem alıyorum .Sürekli fiyat artıyor çünkü birde bebekle sürekli takip edemiyorum
maysa-19 secretgiggle buda çok varmi başka böyle atsan ben böyle elbise çok seviyorum ama bı turlu model bulamıyorum
maysa-19 adastra bende böyle elbisleri seviyorum ama hiç biyerde denk gelmiyor bana . fotoları görünce benim baya baya kıyafete ihtiyacım varmış yazın kalcam ortada kesin