Haticecetto 71 ile hamile hamile kaldım 87 ile doğuma gittim suan 78 kiloyum 1 yıl oldu benim gitmiyor😁
asyanin_annesi35 Misbebegim canım akşamdan sabaha bi hurmayı çekirdeğini çıkar suda beklet sabah hurmayı ye suyunu iç hem bağırsak çalıştirici hem hızlı kilo verimi sağlar gün içindede enerjik olursun 🌸 ben iki hurma atıyorum çift dikiş olsun diye 🤣
handaan Semanurrrrr 50 kilo ile hamile kaldım 65 ile doğuma girdim. Valla ne yememden ne içmemden kestim,bol bol emzirdim ve günde 1.5 litre su içtim. 3 aylık bebeğim şuan 54 kiloyum ☺️
Asel_suna Semanurrrrr 55 ile hamile kaldm 70 ile doğuma girdm 15 günlük iken 63 tüm 5 aylık oldk 68 olmuşum 🤷♀️🤦🏼♀️🤦🏻♀️ hamile olmadan zayıflamak için yaptığım bi çay wardı ona başlayacagm bebeğim biraz toparlansn
mervekb Semanurrrrr 59 ile hamile kaldım, bulantı sürecinde ilk 3 ay verdim 56 ya düşmüştüm 65 ile doğuma gittim. Bebeğim 37.haftada 2.720 doğdu 14 günlük, ben şu an tekrar 59 kiloyum, emzirdiğim için sanırım kilo almıyorum 😊
mervenefes Semanurrrrr merhaba. Ben 58 ile hamile kaldım 73 ile doğuma girdim. Doğumdan çıkar çıkmaz tartıldım 66ydım. Bebeğim 2 aylık olduğunda 62 ye düştüm. Şuan bebeğim 3 ay beş günlük halen 61-62 o civardayım. Bebeğime ilk aydan sonra yalnız bakmaya başladım. Eşim işe başladı. Tek başına mücadele ve uykusuzluk tüm kiloları verdirtti diyebilirim. Ve hunharca abur cubur yememe rağmen verdim çok şükür.
Misbebegim @“asyanin_annesi35”#p24904036deneyecgim hemen inşallah ise yarar bunun dışında neler yapıyorsunuz. Birde ben tiroid olacinkullaniyorum aç karnına önce onu içeyim üzerine bunu yapayım ne kadar zaman sonra kahvaltı yapıyorsunuz.
hermionegrangerr_ Semanurrrrr 83 le hamile kaldim 91 le doguma gittim 10 gunun sonunda 82 ye dusmustum🫠 hamilelikten onceki kiloma dondum keske sihirli bi degnek degse de soyle bi 20 kg versem🥲🥹 simdi hiiiic diyet havamda degilim hele de surekli aglayan gecesi gunduzu belli olmayan bi bebeyle🤦🏻♀️