Leblebi_tanesii E_E_S o su ile genital bölgenizi yıkayın siz iç dikişlere de gider her türlü.. fitil vajinal fitil baticonlu gece yatarken bir tane gün de
Leblebi_tanesii E_E_S çok açık yazamıyorum kusura bakma iç dikişleri fitil ile halledebilirsin dış dikişin varsa da o suyu kullan sen en iyisi
Gulerrefe E_E_S Doktorunuza muayene olun,bende aynı durumu yaşadım,üst yorumlarda bahsedilen baticon banyosunu söyledi doktorum onu yaptm. Açılma olduğu için antibiyotik tedavisi verdi 1 hafta Augmentin kullandim
Imau E_E_S bence en kısa zamanda bi muayeneye olun. Bende bi sorun yok denmesine rağmen dikişlerim tutmamış. Estetik olmak zorundayım. İhmal etmeyin lütfen
Gulerrefe E_E_S Antibiyotik tedavisinden sonra kapanmazsa ,tekrar dikicez demişti doktorum ,tedaviden sonra kendiliğinden kapandı
E_E_S Gulerrefe banada antibiyotik verdi iki tane biri 1000 biri 500 mg baticonla sil dedi o delikte kendiliğinden kapanıcak merak etme dedi inşAllah Allahım rabbim büyük sağlık sıhhat versin
Rmysaemir E_E_S valla benim dikişler açıldı sonra tekrar dikildi zaten ilk dikişler açılınca ikincisi pek de ilki gibi olmadı o da açıldı zaten 😞 çok zor süreçlerdi benim için inanın psikolojik olarak hem lohusalık hemde o durum sonra dikişler açık şekilde iyileşecek dedi doktor zamanla kaynayacak filan dedi ama artık benim için en azından eskisi gibi değil hiç bişe malesef