E_E_S Kızlar dikişlerden ve vajinamdan sarı kokulu bi sıvı geliyor daha önce yaşamış olan var mı bilgisi????
Imau E_E_S loşi mi deniyor tam hatırlamıyorum ama öyle bi sıvı geliyor. Ama çok farklı ağır bi kokuysa geç kalmadan muayene olun derim Loşi de farklı bi kokusu var iltihap gibi değil
Leblebi_tanesii E_E_S baticon’u alıp 5 litre suyla sulandırıp her gün bu su ile dikiş bölgelerini yıkamanızı öneririm daha sonra doktora gidip baticonlu fitiller var onları sorabilirsiniz
Gulerrefe E_E_S Doktorunuza muayene olun,bende aynı durumu yaşadım,üst yorumlarda bahsedilen baticon banyosunu söyledi doktorum onu yaptm. Açılma olduğu için antibiyotik tedavisi verdi 1 hafta Augmentin kullandim
Imau E_E_S bence en kısa zamanda bi muayeneye olun. Bende bi sorun yok denmesine rağmen dikişlerim tutmamış. Estetik olmak zorundayım. İhmal etmeyin lütfen
Rmysaemir Güzel anne sanırım enfeksiyon kapmışsın benim de öyle oldu dikişlerim açıldı en kısa zamanda önlem alman gerek geçmiş olsun
E_E_S Leblebi_tanesii sizde de böyle bi durum oldu mu acaba yardımcı olur musunuz alırım yaparım da geçer mi acaba kendi kendine kapanır mı
E_E_S Leblebi_tanesii bu arada 17 Şubat da doğumum oldu 20 günlük olduk kızımla ama dikişlerim iyi kapanmış gibi baktım alttan aynayla fakat azıcık bi açılma var dikişlerin olduğu yerde ve ordan sıvı geliyor sarımsı kokulu birde vajinamdan
E_E_S Leblebi_tanesii dikişler kapanmış gibi ama bi küçücük yerden sıvı geliyor işte belli görebiliyorum
Leblebi_tanesii E_E_S baticonlu su ile iç dış olacak şekilde yıkayın her gün bende de oldu bu su ile ve baticonlu fitil ile düzeldim. Dikişlerde açılma olup olmaması önemli ona bi baktırın doktora fitili yazdırın yazarsa suyu yapmanıza gerek yok
Rmysaemir E_E_S valla benim dikişler açıldı sonra tekrar dikildi zaten ilk dikişler açılınca ikincisi pek de ilki gibi olmadı o da açıldı zaten 😞 çok zor süreçlerdi benim için inanın psikolojik olarak hem lohusalık hemde o durum sonra dikişler açık şekilde iyileşecek dedi doktor zamanla kaynayacak filan dedi ama artık benim için en azından eskisi gibi değil hiç bişe malesef
Leblebi_tanesii E_E_S o su ile genital bölgenizi yıkayın siz iç dikişlere de gider her türlü.. fitil vajinal fitil baticonlu gece yatarken bir tane gün de
Leblebi_tanesii E_E_S çok açık yazamıyorum kusura bakma iç dikişleri fitil ile halledebilirsin dış dikişin varsa da o suyu kullan sen en iyisi