Eda-yocer15 6 buçuk aylık bir oğlum doğumdan sonra düzensiz adet olmaya başladım bugün gecikmemin 10.gunu 6 tane test yaptım 3u normal kaset 3u erken gebelik testi sabah kan verdim sonuç bekliyorum sizce olsa çıkar mıydı çok korkuyorum çok gerildim
annesininkuzusuu1 Eda-yocer15 Bence daha pozitif çıkmaz normal şartlarda düzensiz regl dönemi hamilelik oranını azaltıyor ayrıca 6 tane testten illa ki bi silik çizgi bile çıkmamış gebelik düşünmüyorsanız stres yapmayın o çok geciktiriyor
Bendiyebiri Eda-yocer15 benimde o zamanda olmuştu öyle 11 gün geçti sonra adet oldum. Korkma olursun inşallah. Benimde şuan bi korkum var tam adet dönemim ama bi halsizlik var üzerimde ayakta duramıyorum bi rahatsızım of erken olmasa test alıcam. 11 aylık kızım var benimde. Acaba hamile miyim dün geceden beri kafama takıldı uyuyamadım.
Eda-yocer15 annesininkuzusuu1 asla düşünmüyorum asla ama bu ay felaket gerildim yani ebe de öyle söyledi ama içim bir türlü rahat etmiyor🥲
annesininkuzusuu1 Eda-yocer15 Adet için kekik çayı içebilirsiniz söktürüyor ve maydanoz suyu ama tahlilden negatif sonuç alırsanız yapın yanlış bişey olmasın
Eda-yocer15 annesininkuzusuu1 dünden beri içiyorum yapmadığım kalmadı 😔belim ağrıyor ateş basıyor ama yok
Selin1234 Eda-yocer15 ben sogan kuru yapmıştım normalde hemen sokturuyor ama hamile olduğumda kac bardak içtim olmamıştım meğersem hamileymişim
Eda-yocer15 Selin1234 demekki birşeyler ters gitmiş ben 6 tane idrar testi yaptım hem de her gün eğer kalmış olsaydım silik bile olsa çizgi çıkması gerekiyordu diye düşünüyorum