Bssraa2 Eda333 çok gaz damlası denedim hepsi tamamen çare olmadı tam rahatlatmadı maflor kullandım tekrar başlıcam sizinki bayağı uzun sürmüş yazık kıyamam ya :)
Eda333 Bssraa2 aynen ya bizi.ki çok uzun sürdü ama şükür bitti ya Gerçekten ilk zamanları çok zor oluyo ama o kadar çabuk büyüyorlar ki anlamıyorum bile😊
NmalkoC Bssraa2 gazlı Bebek büyütmek gerçekten cok zor Allah kolaylık versin ve o anki huzursuzluğu uyku duzenı gaz bitincede bitmiyor yanı bi uyku duzenı yok saat başı kalkar 20 aylık olduk ufak bi gazı olsun gece yaptıgı halde yapar kalkar yatakta oturur uyumaz yok gaz yok diş atak sendrom derken gerçekten zor büyüyor cocuklar
Yeni-anne22 Bssraa2 kızlarda da oluyo canım ya hiç olmadı diyende yalan söylüyo bence insanın psikolojisini bozuyo bu hiç olmadı diyenler yenidoğan her bebekte olur bence çünkü hepsi aynı sindirim sistemi bağırsakları daha gelişmemiş nasıl hiç gaz olmayacak ki sadece bazı bebekte az oluyo kız bebekler o konuda biraz daha iyi erkek daha gazlı maalesef düzelirler inşallah
EgeHan24092022 Bssraa2 sab simplex nuse harveys şurup kullanmanı önerrim biz çok faydasını gördüm oğlum kolik bir bebekti 6 aylığız 4.ayda azaldı 5. Ayda tam anlamıyla bitti çok şükür
Gokcenin_annesi_2021 Bssraa2 herkeste olur mu bilmiyorum ama bizimki o kadar devam etti biogai gaz damlası kullandım o süre boyunca
S2022 Bssraa2 benm oplumda çok gazlıydı ,nurse harwey in colex şurubunu kullandık 1 tatlı kaşığı sabah akşam,o biraz hafifletti rahat gaz çkrdı tavsiye edrim doktor önerisi,
Melikeguven Bssraa2 Sizi anlayabilenlerden bir kişi de benim doğduğu günden 5.5 ayına kadar çok çektim hastaneye az gitmedim lohusa psikolojisi ile evdekiler de neden ağlıyor bu çocuk neden susmuyor doktora gidelim edelim dedikçe bende çok dualar edip ağlıyordum kâbus bitsin diye çok şükür şuan 6.5 aylık ve sorunu kalmadı hamdolsun ki etraftakiler yediklerine dikkat et falan diyordu ne kadar dikkat etsem de doktor olacak şeyler bunlar zamanla azalıp geçecek demişti bebekten bebeğe de değişiyormuş tabiki gaz damlası işe pek yaramadı bende kullandım ama kendiliğinden geçti Allah yardımcınız olsun bol bol masaj yapın emdikten sonra da doktor en az 30 dakika dik kalmalı demişti bana .