cka Meryal sagdiginiz miktar bebegin emdiginde aldigi miktari gostermiyor aslinda, iyi emen bebek sagilan miktardan daha fazlasini cekebilirmis emzirme danismani soylemisti bana da. Belki memyi iyi kavrayamiyorsa sutun yagli kismina ulasamiyor olabilir.
LaMamaDellaCicala mira16 uzun zamndir bes saatte bir ama artik alti saatte bir yapacagim oglum ek gidaya gecti
mira16 LaMamaDellaCicala benim kızım 4 aylık kaç saatte bir sağmam lazım acaba 3 saatte bir sağıyorum 90-100 cc anca oluyo
Aselllll Meryal emzırdıkten bınmuddet sonra ama o sürede bol su ıcmelısınız gun ıconde en az 3 lıtre sunıxmeye özen göstermelisiniz
LaMamaDellaCicala mira16 emzirdikten sonraysa cok iyi ama sagarak besliyorsanda ideal bol su ic bebegin doyuyormu ona bak uc saatte biri sut muktarin biraz artinca dorde cikar
LaMamaDellaCicala BeyzaNur01 ya burada bir italyan anne onerdi bende tedirgindim ictim inanirmisin gazi daha rahat cikiyordu simdide iciyorum gunde bir sefer sabahlari bende aliskanlik hala gazini cikartiyor kendisi birkez pit pit yapmadim ben bebegime tabi her bebek farkli iki gun dene sende rahat edeceksin maden suyu sade