Seymaa5254 Merhaba güzel anneler 3 ay 23 günlük bebeğim var kilo alımı durduğu için doktora gittim sütün yetmiyor olabilir dedi mama takviyesi önerdi tek göğüsten kaç ml süt gelmesi gerekiyor bilen varsa yazabilir mi mama vermek istemiyorum 🥺
Aselllll Seymaa5254 emzirmeye önce bıberona sutunuzu sagın emzırdıkten sonra deneyın yıcekmı bıberondakı sütü de bazı bebekler cabuk ypruluyor guzel emmıyor
iki_prens_annesi_ Seymaa5254 daha önce hiç sagmadiysaniz ilk sağımda çok beklemeyin 20 20 CC anca çıkar ama düzenli sağarsanız 90 CC çıkıyor benim sütüm azdı çok uğraştım sonunda arttı ara ara sagiyorum 60 90 arası çıkıyor tek göğüs iki göğüs 150 felan oluyor
LaMamaDellaCicala Seymaa5254 not almisim ben bu aylarda iki gogsunden tek sagimda 250 300 cc gelmis ben gunde 5 kez sagiyordum
Meryal iki_prens_annesi_ sütünüzü nasıl arttırdınız acaba.2 aylık bebeğim var emzirme + 60 cc mama veriyorum sütüm az. Tavsiyelerinizi bekliyorummm
LaMamaDellaCicala Meryal benim sütümü sağım+ bol su+ bulgur + maden suyu+ bolca bebeğimle temas artırdı
LaMamaDellaCicala Meryal ben hic emzirmedim saglik problemimden dolayi sadece sagim yapiyorum yedi aydir boyle
LaMamaDellaCicala Meryal duzenli sagmak artiriyor yani sagim sayisi azaldikca sutte azaliyor ben alarm kurdum en bastan beri ilk uc saatte bir sağdım sonra dort sonra bes artik ek gida vs altiya cikaracagim saati…
Aselllll Meryal evet düzenli sagım sütü arttırıyor bende hergun 400 ml sut dolaba atıyordum baya sütüm vardı hala var sagsam 100cc den fazla cıkar keseli 1 seneyi geçtiği halde
Meryal Aselllll emzirdikten 1 saat sonra sağım tavsiye ediyorlar.emzirdikten sonra sağım yapınca 30 cc bazen de daha az çıkıyor sütüm
Aselllll Meryal emzırdıkten 1 saat sonra sağım yap o arada bol su tüket canım encok süt yapan sudur bıde düzenli sağım yapman lazım mesela 4 saatte bır
Meryal cka ama kilo kontrolünde az çıkıyor bir de dinlenmiş halde iki göğüsümü sağmamı istedi doktor.birinden 75 birinden 30 ml çıktı.yani 2 aylık bebek için az çıktı miktar :( ve mama ekledik. Sütümü nasıl arttırırım da mamayı bırakırız derdine düştüm
cka Meryal sagdiginiz miktar bebegin emdiginde aldigi miktari gostermiyor aslinda, iyi emen bebek sagilan miktardan daha fazlasini cekebilirmis emzirme danismani soylemisti bana da. Belki memyi iyi kavrayamiyorsa sutun yagli kismina ulasamiyor olabilir.
LaMamaDellaCicala mira16 uzun zamndir bes saatte bir ama artik alti saatte bir yapacagim oglum ek gidaya gecti
Aselllll Meryal emzırdıkten bınmuddet sonra ama o sürede bol su ıcmelısınız gun ıconde en az 3 lıtre sunıxmeye özen göstermelisiniz