Elifsenaveannesi Kızlar sizce yükselir mi geçen hafta cuma kan vermiştim bugün tekrar verdim yarın sonuçları alıcam merakla bekliyorum 🙄 doktor değer biraz düşük kimyasal gebelik olabilir dedi ..
Merve_bolat Elifsenaveannesi benim ilk zaman 37.8 di ama bana o şekilde demedi doktorum 2 gün sonra tekarar kan ver yüksekse normal gebelik dedi yüksekdeğilse dış genelik kimyasal gebelik olabilir demişti inşallah sizin değerde yükselir
SelimeliS Elifsenaveannesi ikinci kan sonucunuz çıkınca daha iyi anlaşılır ben ilk 41le öğrendim mesela sizinkinden de düşük ama herhangi bi sorun olmadi
grkmediz Elifsenaveannesi valla ben daha da düşük bi değerle öğrendim. Şu an bebişim 39 günlük çok şükür🥰 Allah ne derse o olur endişelenme
Mrv135 Elifsenaveannesi Ben 67 ile öğrenmiştim. İki günde bir en az %60 artarsa sağlıklı bir gebelikten söz edebiliriz demişti doktorum.
Elifsenaveannesi SelimeliS oğlumda da öyle olmuştuk artmıştı ama ben hissediyorum var gibime geliyor Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah 🤲😊💕
SelimeliS Elifsenaveannesi ay insallah rabbim gönlüne göre versin 🥰 benim deger 41 çıktığında adetime 3 gün vardi henüz günüm gecmemisti yani
Merve_bolat Elifsenaveannesi günüm geçmemişti adetime 5 gün vardı daha test yapmama rağmen çift çizgi çıkmayınca ben hamileyim diye gitmemiştim kasık ağtım ve bel ağrım çok fazlaydı o şekilde gitmiştim hamile olduğumu öğrendim
Elifsenaveannesi grkmediz işte benim geçti ya canım zaten o endişem ama Rabbim en güzelini bilir gelende ondan gidende…
Olimbonii Elifsenaveannesi ilk ogrendigimde degerim 20 idi 🙈 2 günde bir baktirdim 1000 gecince doktora o zaman gittim suan 5 bucuk aylik kucagimda 🐣
Elifsenaveannesi Olimbonii yaa maşallah sübhanallah Allahım esirgesin inşallah canım benim darısı bana diyelim o zaman 😊
E_A Elifsenaveannesi benimde ilk 76 çıkmıştı iki güne bir kan vermiştim bir hafta boyunca düzenli yükseliş var mı diye çünkü öncesinde dış gebelik geçirmiştim ama bu öyle olmadı çok şükür kızım şuan yanımda uyuyor 🥰 İnşAllah sizinkide yükselmiştir 🌹
Elifsenaveannesi E_A 2 sağlıklı bebeğim var canım hamdolsun hiç dış gebelik geçirmedim ama inşallah yükselir . Bi gün öğlene doğrular sonuçlar merakla bekliyorum dua et bana olur mu 🤲🤗
Elifsenaveannesi MeetJoeBlack yaa darısı bana inşallah canım günüm de baya geçti benim aslında bakalım
Dnzaras Elifsenaveannesi adet günü 9 la ogrenmistim bende kimyasal diye düşünmüştüm suan 7aylik oglum bu işler gerçekten Allah’ın mucizesi 😊
zumra13- 5 ten yüksekse var demektir benşm 80 çıkmıştı 4 gün sonra yine kan verdim 600 olmuş doktor ikiz olabilir dedi ama değilmiş şuan 3 aylık kızım