umayy34 Herkese iyi geceler efendim☺️ kurabiye hamurum birleşmiyor un kattım yok,yağ kattım yok oysa tarife bire bir uymustum. Çok canım cekiyor nasil yapayim yeni hamur yapicam yesem rahatlicam 😔
sihirbakani umayy34 bendr geçen yaptım tarife göre en son ugrasamayip normal kurabiye yapmıştım hamurundan😂
umayy34 Meteninanasi cok yumusakti birlesmiyordu dedim un eksik dunya un koydum olmadi 😂 arkadasima sordum yag ekle dedi olmadi 😂 yorumlarda gordum sutle duzelten olmus yine olmadi 😂 hevesim kursagimda kaldi 😂
umayy34 Tatlican kesinlikle valla o kadar ugrastim ki umidimi son ana kadar kaybetmedim olmayinca oyle yaptim gitti ama aklim elmali kurabiyede 🤦
Ess92 umayy34 katı yağ tamamen oda sıcaklığında mıydı? Değilse yağın yumuşak olmaması çok etkiliyor kurabiye hamurunu
Endegerlimoglum umayy34 Ben daha geçen nefis yemek tariflerinin tarifine göre yaptım o kadar güzel oldu ki sen de Oradan bakıp yapabilirsin birebir tutuyor
Endegerlimoglum umayy34 ya bazen de tutmayınca tutmuyor gerçekten birebir yapsan bile olmayınca olmuyor
Tatlican umayy34 Canim unu birden koyma azar azar koy yogurdukca ve eger yine sert olmaya baslarsa unu koymayi birak oldu demektir .birde margarini erittiysen ılık olmasini bekle sicakken yapma