Caglaada Bebeğim çabuk terliyor ve teri çok eksi kokuyor. 4 yaşındaki kızım 2 hafta yıkanmasa kokmaz ama 6 aylık bebeğim her terlemede çok kokar
Kereminannesiii Caglaada 4 aylık bebeğim var aynı ekşi süt kokuyor ama bana mis geliyor 🥰 ekşi kokulum diye seviyorum
Caglaada manzaramistanbul normalden fazla terliyor ve kokuyor acaba bir sağlık sorunu mu buna sebep oluyor diye sordum. Ben tabiki her kokusunu seviyorum
Caglaada Kereminannesiii normalden fazla terleyip kokuyor acaba bir sağlık sorunundan mi kaynaklanıyor diye merak ediyorum. O yüzden böyle bir post açtım. 😊 yoksa her kokusu güzel onlarin
Htc4504 Caglaada benim kızım öyleydi ter testi yaptirlar acayip terlerdi terbezleri deriye çok fazla yakın olduğu için aşır terliyor demişti doktor birde ırsi olabiliyor zamanla azalır dedi ve azaldı
Minigim33 @Caglaada benim kızımda 7 aylık ilk dogdugundan beridir terliyor uykudan uyanınca sırılsıklam oluyor yarın doktora gidicez geçmeyen bir pişigimiz var terlemeyide söyliyecegim sebebi nedir diye ögrendikten sonra tekrar yazarım bilgilenmiş oluruz 🤗
Geceperisi Caglaada ne güzel işte 3 buçuk aylık oğlum ağlarken emerken mama yerken su gibi oluyor ekşi ekşi öyle güzel kokuyor ki ben iki günde bir duşa sokuyorum bazen eşimle şakalaşıyoruz hafta bir yapalım ki daha çok koksun diye tadını çıkarın derim 😂😂