Alihaninannesi Elifblr dis cikartiyor olabilir canim oglum 3 aylik ayni durumdaydik ilk disini cikardi bile😍
Alihaninannesi Elifblr biraz oyle.ama napalim😑😑cevremde 2.5 aylik cikaranda var hemen kontrol et alt damagini
pasaninannesi Elifblr bizimki daha iki aylık olmadan başladı tükürüklere :) yanaklarını çok öpmekten ve çenesine filan çok dokunuyorsanız o tükürük ondan oluyormuş 🙈 yeşil kaka üşüdüklerinde yaparlar karnını ve ayaklarını sıcak tutun. Biz de dışarıya çıkıp gelelim kaka yeşile dönüyor üşütüyor.
Elifblr pasaninannesi ayaklarında hep patik var sıcak tutuyorum aslında ama 2 gündür böyle aşırı salyalı köpüklü ve huzursuz anlam veremedim 🤷♀️
Mommadam Bazi bebekler yutkunmakta zorlanir o yuzden agzindan sular akar . Hatta 1 yaşına kadar sürebilir her zaman disle alakali degildir bize doktor öyle demisti . Banyo falan yaptridiysaniz usumus olabilir usuyuncede yeşil kala oluyor
Elifblr Mommadam kakası 2 haftadır bi sarı bi yeşil oluyor oda sıcaklığını da hep aynı tutuyorum bilemedim 🤷♀️
Rabia Elifblr benim oğlumda 2 ay 20 günlük 1 haftadır köpüklü tukuruyo neden bende anlamadım normal heralde bu aylarda dışını kontrol ettim diş çıkartma durumu yok🤷
Mommadam Rabia bize doktorumuz her bebek yutkunamaz zorlaniyordur disle alakası yok 1 yaşından sonra geçer dedi.
Wrw Elifblr köpüklü tükürük arada yeşil kaka ve sırt üstü yatınca kıyameti koparma bizdede mevcut 2ay 2günlük oğlum 😐 bizde bugun kontrole gittik normal dedi hepsi için He bide gündüz uykumuz bizim asla yok 1saate uyutuyotum 5dk sonra açıyo gözünü 😭
Elifblr Wrw ne yapsak bilemedim gerçekten kucakta avutmaktan kollarımı hissetmiyorum artık uyumak bilmiyor 🤦♀️
Wrw Elifblr büyüdükçe farklı huylar çıakrtıyolar bence valla benimde belim kopuyo kolum kopuyo azcık omzumda uyuyo yataga bıraktıgım anda çığlık kıyamet bide bu ara meme reddi var biraz sıkıntılıyız yani Allah yardımcımız olsun 😐
eylullbilginn Elifblr ay resmen beni anlatmışsın benim kızımda 2,5 aylık ve boloncuk tükürük sürekli yapıyor dışarı atıyor eli sürekli ağzında ben tükürük bezi bu ayda yoğun çalışıyor diye okumuştum ama diş mi diye de şüphelendim ben de bir ara ama çok erken
eylullbilginn Elifblr ay resmen beni anlatmışsın benim kızımda 2,5 aylık ve boloncuk tükürük sürekli yapıyor dışarı atıyor eli sürekli ağzında ben tükürük bezi bu ayda yoğun çalışıyor diye okumuştum ama diş mi diye de şüphelendim ben de bir ara ama çok erken
Elifblr eylullbilginn evet bana da erken gibi geldi ama bilemedim benimki de elini ağzına götürüyor sürekli. Salyası şapır şapır yerlere damlıyor artık 😂
Elifblr Wrw benimki de akşamları reddediyor memeyi onu da anlamış değilim ben de zorlamıyorum iyice acıktığı zaman alıyor kendiliğinden
AslhanDivarc Elifblr benim kızım 3 aylık 2 aylıkken başlamıştı tükürük hala devam ediyor baloncuk yapıyor. Bu ara o yatırınca ağlama dahada fazla arttı. Ama yatırdiktan sonra hemen dikkatini oyuna çevirmeye çalışıyorum o zaman kesiliyor öyle öyle tekrar kucaktan yatmaya alıştırmaya çalısiyorum
Elifblr AslhanDivarc ben de öyle yapmaya çalışıyorum şebek oldum el kadar bebeğin önünde valla 🙈😂 ama asla yatmak istemiyor ve oturmak için can atıyor resmen kendini öne öne atıyor
Mirac_momm Elifblr bnde Sordum da bna da dediler o açıkırsa kalkar dediler. Uykusunu bölme dedi cogu kişi bı kav kere kaldrdim verdim içmedi bnde bı daha zorlamadm