Ftttmm Tecrübeli anneler yardımcı olabilir misiniz acaba. Bebeğim sadece anne sütü alıyor. Genel olarak yeşil kokulu kaka yapıyor. Doktora sordum alerji kakası dedi. Bebeğin genel durumu iyi ateş kusma yok kilo aşımı gelişimi de iyi
Zara1997 Ftttmm benim bebeğimde çok gazlı yeşil kakada yapıyor arada 22 günlük artık psikolojik olarak çöktüm dayanamıyorum o acı çektikçe mahfoluyorum
Ftttmm Bi kaç kişi üşütmüştür diyor ama ev 24 derece oluyor ince de giydirmiyorum vücudu sıcak oluyor
Ftttmm Gaz sancılarından dolayı çok sık emiyor sadece memede sakinleşiyor. Ben gazlı bi bebek olduğu için yediklerime olabildiğince dikkat ediyorum. Ama çok moralim bozuluyor yeşil kaka gördükçe
ayazbebek_0 Ftttmm korkulacak bir şey yok canm bizde 2 ay yeşil yaptı Eğer huzursuz oluyorsa yeşil kaka yaptığında kulakları ağrıyor alerji de eğer huysuzsa kakasında kan varsa köpüklü ise oluyor Doktorlar yeşil kaka ile kulağın alakası yok diyor ama ne zaman yapsak kulağı ağrıyor ve sinirli bir şekilde emmek istiyor uyumuyor
Ftttmm Bi kaç yerde araştırdım çok sık beslenmeden de olabilirmiş ama emzirmezsem de ağlıyor sürekli. Sadece meme de sakinleşiyor
Ftttmm ayazbebek_0 çok şükür kilo aşımı gelişimi iyi huzurlu bi bebek sadece gaz sancıları zorluyor onu biraz. Onlarda biraz daha hafifledi 2. Aydan sonra. Ama işte yeşil kakaya hemen alerji kakası dedi doktor
Ozlmtncy Ben emziremediğim için doğumdan beri mamayla besliyorum genelde sarı-yeşil kaka yapar doktor mukuslu ve kanlı olmadığı sürece renk değişikliği normal demişti. mama verdiğim için öyle demiş olabilir ama ben yeşil kakada telaşlanmıyorum açıkçası
Ftttmm Ozlmtncy bizim üst üste yeşil oldu. Bazen mukus da oluyor. Kaka testi yapıldı gizli kan ya da bakteri enfeksiyon çıkmadı çok şükür. Bir de kokulu olunca da normal mi değil mi bilemedim
Ozlmtncy Doktorunuz alerji kakası dedikten sonra bir çözüm önerisi ya da sizi aydınlatacak başka bir bilgi vermedi mi?
Ftttmm Ozlmtncy süt ürünleri diyeti söyledi. Ama ben zaten bebeğim gazlı olduğun herşeyi korkarak azar azar yiyorum. Ama bi kaç arkadaşım benim bebeğimde de oldu geçti falan dedi. Yani başka bi doktora gitmeyi düşünüyorum. Burda da bi sormak istedim belki tecrübe eden vardır diye
esmkrds Ftttmm bebeğimin kakasında da mukus vardı testleri temiz çıkmıştı ama sonrasında kaka da kan görünce süt alerjisi dendi. Diyet yapıyorum ben şu an. Mukus varsa alerji doktoruna götürün bence
Ozlmtncy Yani öyleyse bebeğinizin genel iyilik hali ile kaka durumunu birlikte değerlendirerek gerekli gördüğünüzde doktorunuza başvurmanızı önerebilirim sadece.. ama benim bildiğim kadarıyla yeşil kaka korkulacak bir durum değil…
Ftttmm Ozlmtncy inşallah öyledir 3. Ay kontrolünde başka bi doktor araştırıp gidicem o kadar para veriyoruz her seferinde moral bozuyor kötüyü söylüyor zaten pimpirik biriyim
Ftttmm Zara1997 Allah yardımcınız olsun inanın geçiyor hep yenileri geliyor. Biraz alışmak gerekiyor ama benimde sizden farkım yok. O günlerde gazları ıkınmaları daha fazla oluyor. 2. Aydan sonra gazları hafifledi bizim çok şükür inşallah sizinde bi an önce azalır biter gider. Gaz çok zor gerçekten. Bende yeşil kaka gördükçe moralim bozuluyor doktor alerji kakası dediği için
ayazbebek_0 Ftttmm dikkat et yeşil kaka yaptığında hep seni emmek isteyecek Eğer öyleyse kulağı ağrıyor benim annem öyle diyor büyüklerimiz Yani ben de dinlemiyordum ama her yeşil kaka yaptığında gerçekten emmek istedi huzursuz oldu
Zara1997 Ftttmm sarı ve yeşil kaka normalmis hafifde kokusu gelirmiş ondan ben korkmuyorum gazdan kendisini sikip kusuyor o daha acı veriyor bana memede uyuyup yatağında uyanıyor .İnşallah bizimde en geç 2 3 aya geçer Allah’ım büyük ilk çocuk tecrübesizim gurbette tekim 🥺
Ftttmm ayazbebek_0 kulağına bakıldı kanıtı enfeksiyon falan yok dedi canım. Kulağı ağrıdığını nerden anlıcam
Ftttmm esmkrds çoğu arkadaşım mukus bizde de oluyor diyor. Ama alerji doktoruna gitmeyi bende düşünüyorum bişey yoksa da içim rahat eder
Ftttmm Zara1997 gaz masajı yapıyor musun canım o bize biraz şyi gelmişti. Seni çok iyi anlıyorum her uykudan çığlık çığlığa uyanırdı ben bütün bebekler böyle sanıyordum meğer gülücüklerde uyanırmış yeni yeni başladı bizde o gülücükler sabretmekten başka çare yok bu gaz sancısına. O kadar damla kullandık bi yere kadar fayda ediyor.
ayazbebek_0 Ftttmm sinirli emince kafasını sağa sola çevirince doktorlar öyle diyor ama eskilere inanmıyordum doğruymuş
Kubra226 Ftttmm bana da doktorum yeşil sebze yediysen o yapmıştır demişti kaka testi verdik temiz çıktı fakat iki aylik olduk katı kakaya geçmedi hala