Bebekannesi2 Kızlar bildiğiniz uygun kaliteli güzel kıyafet satan siteler var mı su zamanda çok zor çünkü birşeylere yetişmek ama yazlık hiç kiyafetim yok bayramlıklar almış başını gidiyor şimdiden Allah yardım etsin bizlere
Prensesimmmasele Bebekannesi2 intgramda modasena var bnde yeni kapandım uygun olarak o site var güvenilir 10 parça birsey aldım bu arada şallarıda uyguna
Deletedmom_61 Bebekannesi2 tofisadan aldım hep pamuklu olanlara baktım yani pamuk oranı çok olan aşırı uygun ve hepsi o kadar kaliteli geldi ki inanamadim ve yeni kapandim tereddüt ettim bundan sonra hep ordan alcam
eymenefe35 Bebekannesi2 pazarium da güzel ürünler var elbiselerimi genelde ordan alıyorum bende kapıda ödeme falan da var
Deletedmom_61 Prensesimmmasele yeni kapanmissiniz hayırlı olsun bende yeni kapandim tofisadan aldım çok memnun kaldım cokta uygun
Minik-13 Deletedmom_61 ben de tofisadan iki elbise şipariş ettim o kadar kötü geldi ki kumaşı falan geri iade edeceğim
eymenefe35 kaynana_kaciran ablamda bende ordan alışveriş yapıyoruz dün 2 elbise sipariş verdim aldıklarımdan kötü çıkan hiç olmadı açıkçası hep memnunuz pötikare diye instagramda bi sayfa var orası ucuz ama gerçekten çok kötü ürünleri kumaşları ve kalıpları
Deletedmom_61 kaynana_kaciran kesinlikle çok güzel ama ben hep pamuk oranı çok olan kumaşlara baktım yakın çekimlerdende belli zaten kumaş kalitesi pişman olmazsınız
Sumelsa2134 Bebekannesi2 istegramda Elfida moda var cok güzel bide faya butik var uygun olarakta feminen moda var bunlara mutlaka bak
Arelinnannesi Bebekannesi2 tofisa hem uygun hem de kaliteli bugün kargom geldi 236 TL ye hem çanta hem kazak hemde pantolon aldım yani baya uygun şeyleri var bak istersen
Prenses_annesi04 Bebekannesi2 modaşah ⭐hepsi moda⭐moda selvim⭐stilzade⭐haydigiy⭐ tofisa⭐pazarium⭐ tesettürcarsimm Şimdilik aklıma gelenler bunalr🥰
Prenses_annesi04 kaynana_kaciran hepsinden yaptım pazarium teseturcarsim ve haydigiyden yapamdim ama yakinalrim yaptı onun dışında hepsinden aldım güvenilir özelikle modaşah tavsiye ederim hem kaliteli hemde güvenilir