prensesannesiiiii Ecocan Yıldırım Medicabil aydın tunç aşırı ilgili istediğiniz zaman mesaj atın cevaplar cok memnunum hastanede yepyeni muaynesi 60 tl doktor hep hastanede
Ecocan prensesannesiiiii bende niluferde oturuyorum cocugu gotururum oraya o sorun degilde idrar ve gaita tahlili istedigi zaman onlarin belli bi suresi var ya trafik olunca yetismez diye fazla uzaklara acilamiyorum malesef ya
Babe Ozghe Benim kizim sarilik olmustu Burcin hanim ben aglarken teselli etcem diye cani cikti kadinin.Cok tatli ve ilgili
SareAdaE cgdmkll90 Hayat hastanesi Burçin Eroğlu 110 TL muayene ücreti en son götürdgümzde yanlış hatırlamıyorsam.
Babe Kubra89 Ben hic istemedim ama verdigini sanmiyorum.Cok kalabalik cok fazla hastasi var yani o yuzden vermez bence.
elifakdeniz Canım bizde medikalparkta doğum yaptığımızda uğur çelik vardı bebeğimin doktoru oydu o kadar memnun kaldık ki biz 2 aylıkken hayat hastanesine geçti bizde peşinden oraya gitmeye başladık muayenesi 100 lira
SareAdaE Kubra89 bir durum olduğunda gün içinde sekreter bağlıyor bende hiç istemedim numarasını o yüzden.