Ecocan Kizima gzl ilgilenen bastan savma yapmayan diledigimde bisey sormam gerektiginde rahatlikla arayip yada yazarak ulasabilecegim bi doktor ariyorum lutfen yardimci olun
EmineDC Ecocan Canim ikizlerim var cocuklarimla gayet ilgili alakali bi doktorumuz var bi sikinti oldugunda iletisim kurup gorusebiliyorum tavsiye ederim Yıldırım Doruk Hastanesi Sabahattin bey 😊
Pamugumoglummm Ecocan esentepe hastanesi pinar kanlioglu tavsiye ederim ilgili güleryüzlü bi doktor 100tl muayene ücreti hastanedende cok memnunum orda dogum yaptim, telefon numarasnida veriyor vatsaptab yazdginda hemen geri donus yapıyor
Merveadem Turgay baz çok ama çok iyi bir doktor sanki çocuklara kendi çocuğu gibi bakıyo sıcak kanlı bı hoca ben oğlumu ona goturuyorum özel klinik ama çok iyi
Weewe Jimer- Yaşar şen Çok iyi, sakin, ilgili bir doktor. Muayenesi 250 tl. Prof ve endokrinoloji uzmanı. Cep telefonunu da veriyor sürekli ulaşılabiliyor.
Seyerd Ecocan yıldırım doruk sabahattın bey çok ıyi ilk cocugum yterıbce ılgılı ıiletısıme gecblıyosunz
SareAdaE Babe bizde burçin eroğluna götürüyoruz ilk aydan beri kızım 9.aylık tavrı yakınlıgı çok memnunuz.tavsiye ederim
Azraemel Merhabalar bende doktor arıyorum meme reddi yaşıyoruz bunla ilgili bilgisi olan bir doktor tavsiyesi arıyorum
Mustafa_Cinar Ecocan biyofiz e gidiyorum bulunduğum yere en yakın olduğu için Sinan bey memnunuz 80 tl
GamzeDerk Biraz pahalı ama bizim doktorumuz pembemavi hastanesi gönen çelebi gayet ilgili istediğin zaman arayabilirsin ben tüm sorularıma cevap aldım bugüne kadar