Cennet_annesi Herzaman kendi IBAN numarama gönderiyodum şimdi yine göndermek için işlem yaptım fakat ; bu ödemeniz için daha önce bir talimat verme işlemi gerçekleşmiştir diyo yani kendi hesabıma mı gecicek ödeme yardım kızlar
Familyboy Cennet_annesi daha önceleri ibanina gönderdiğin için kayıt etmişlerdir aynı hesaba geçecektir yine
Cennet_annesi aktifmaya bende öyleydi şimdi girdim tam çıldırmalık vallahi ya şimdide öyle söylüyor parayı aktarmiyor
Cennet_annesi Ebru94 neye göre olduğunu bilmiyorum fakat 5 ay sonra neredeyse kabul oldu evimiz yok bi arabamız var orta seviyede eşim çalışıyor sadece 😌
Gamzekarakaya Minigim38 hesaba su an aktardım ne zaman gecıyor acaba ılk defa yaptım en başta banka bankaya talimat verilmedi GB bı şey yazıyordu sımdı baktığım zaman para görünmüyor gectı mı acaba hıc bır şey anlamadım gonderıldıgı zaman sılınıyor mu
Ebru94 Cennet_annesi anladım bizim kendi evimiz ama konut kredisi ödüyoruz eşim ve ben işsisiz eşim işsizlik maaşı alıyor sadece oda 6 bin kredi 4 bin ödüyoruz 10 aylık bebegim izin masrafları ev ihtiyaçları çok skntıdayız ama ne yazık ki çıkmadı 1 sefer başvurdum tkrar deneyeyim teşekkürler
Alparslan616161 Cennet_annesi yarın geçer heralde bendede aynısı oldu ptt de para gözükmüyor inşallah hesaba düşer yarın
anglmizgin Cennet_annesi ben dün aktarım yaptım dediğiniz gibi oldu sabah hesabıma para gelmişti içiniz rahat olsun yani sabah hesabınıza bakarsinzi