Musabnannesi Aile destek paketi alanlar için soruyorum başlama tarihi ve son ödeme tarihi yazan yerde geçen süreç 6 ay sadece 6 ay mı almış olucam acaba yani 1 sene alamayacak mıyım?
manikeneko666 Musabnannesi hayır canım , o parayı o tarih arasında çekmez isen iade oluyor yani para geri devlete gidiyor , ayrıca parayı bir sene almayacaksın temmuzda son kez yatıp son bulacak. Geçen sene temmuz da başladı yatmaya
Musabnannesi manikeneko666 anladım canım peki ağustosta otomatik olarak yenileniyor mu yoksa tekrar başvuru mu yapmam gerekiyor
manikeneko666 @Storymoon @“elifinannesi95” herkes için temmuz ayında son kez yatacak ve son bulacak , sosyal hizmetler sayfasına bakabilirsiniz geçen sene temmuzda yatmaya başladı o yüzden bir sene temmuzda doluyor @iki_prens_annesi_
manikeneko666 Musabnannesi tamamen bitiyor canım , daha yok Cumhurbaşkanı tekrar böyle bir yardım başlatırsa eğer bilmiyorum ama tamamen sonlanıyor
Alya-Sena Musabnannesi 2023 temmuzda son kez para yatacak devami yok gectigimiz yaz ilk temmuz ayinda alindigi icin 1 sene diyorlar.
Musabnannesi Alya-Sena anladım şimdi çok sağolun 1 seneye özel böyle bir şeu olduğunu bilmiyordum inşallah seneye de devam eder
Musabnannesi manikeneko666 bir şey daha sorucam canım bu parayı banka hesabına aktarabilirim değil mi kaç gün içinde gelir bir bilgin var mı
manikeneko666 Musabnannesi ben gidip PTT kartla çekiyorum canım , o iş biraz olaylı bazen bir kaç gün sürüyormuş
Ummuhan51 Musabnannesi hemen geçer hesabınıza ben banka kartına aktarıyorum 1 saat bile sürmeden geçiyor hesaba