yavrukussss Bugün saglik ocağı kontrolüne gittik oglum 27 aylik 89 cm 13 bucuk kilo kiloyu cok onemsemiyorum alirda verirde ama boyu kisa mi sizde ? acaba detayli konusamadim hemsireyle aydaslarimiza bi sorayim dedim var mi bizim ayimizda bebisler ?
Asyos1234 yavrukussss minyondur sizin boylar nasıl daha boy atar birde ilikli kemik suyu cok faydalı kemik gelişiminde cok destek
Dorukcugummm yavrukussss merhaba,oğlum 29 aylık 92 cm ama bizim de kilomuz az 12 kg😏Her cocuk farklıdır.Zamanla boy atarlar insallah☺️
Aslananne1 yavrukussss anne baba minyon sa bebekte %70 öyle geliyor sonuçta hersey genetik ama desteklebilirsiniz yoğurt süt vererek yemeklerine kemik suyu katarak
yavrukussss Asyos1234 Aslinda esim ve ben orta boyluyuz cok uzun degiliz bakalim bieden uzar insAllah
birprensannesii_ Dorukcugummm bugun bende 2 bucuk yas kontrolune goturdum 30 aylık 12 kılo 90 santım normal dedi herseyı ama Sanko bıraz boyu az gıbi bende dedımkı hanı 2 bucuk yas ıcın 90 cm normal degılmı dedı normal ama bıraz daha olabılırdi bana da kılosu az geldı
Emi91 benim oglumda 25 aylik 89 cm ve 2-3 aydan beri uzamiyor ☹️ bende takiyorum neden olabilir diye cokta dikkat ediyorum aslinda beslenmesine süt,yogurt,et suyu ile corba fln hersey var cok sükürde yiyor ..
yavrukussss Emi91 Benim oglumda ayni bende anlamadim genetik galiba sizin esinizle boyunuz nasil biz ben 158 esim 173 🙆
Emi91 yavrukussss insallah bana cekmez 😆 bende 160 esim 182 .. bizimde haftaya doktorumuzda kontrolumuz var doktora sorucam bi bu durumu.. 🙂
Dorukcugummm birprensannesii_ evet kiloları ortalamanın altında😏bazı çocuklar bir anda boh atıyorlarmış,bana hep öyle söylüyorlar ama bakalım.Benim oğlumu da gören ay ne kadar zayıf,ne kadar minyon diyip duruyorlar..Ben kilosuna bir çare bulamadım vallahi,yemiyor da almıyor da
Nimess57 yavrukussss 25 aylık oğlum 88 cm 13 kilo ve banada kısa geliyordu doktor normal dedi e anne baba olarak bizimde boy çok yok ama hayırlısı inşallah birden uzarlar. Kayınpederim bi kür söylemişti boy için bulursam buraya yazarım ben yapmadımda denemedim de 🙈😂
Nimess57 Nimess57 5 adet kuru kayısı 2 adet kuru incir 1 avuç siyah üzüm süt ile birlikte tüketsin demiş 😂 ben oğluma süt içirmiyorum diğerlerini ara ara yer ama etki etmedi demek ki 🤣
yavrukussss Nimess57 Ben süt kueu uzum findik bunlari veriyorum daha kisaydi bunlardan sonra sanki bi kac cm uzadi gibi
Zeydininannesi yavrukussss 26 aylık 2 ay önce gittiğimizde 90 cm fakandi suan bilmiyorum nisanda yine kontrolu var bence sizinkinin boyuda cok kisa devil anne babaya bağlı olabilir genetiktir yani belki 14 bucuk falan kilosu da
kubra2608 yavrukussss genetik de olabilir benimki de 27 aylık ama uzun,bana çekmiş bende bi kadına göre uzunum çünkü 😅
premsesannesi49 31 aylık 95cm 13.5 kg benim kızımda normal diyolar kilosuna göre boyu daha iyi diyolar