Psikologanne34 Sleppy ile başladık fakat sürekli taşma yaptı, oğlumun cildi atopik egzaması var sürekli pişik küçük kabarcıklar yapıyordu şimdi molfixe geçtik. Gerçekten dünya varmış rahat ettik, doğduğundan beri kullanmadığıma pişman oldum.
Esrasss Benimde bebegim 1 aylik surekli tasma problemi yasiyorum pire and soft kullaniyorum hemde 2 numara niye tasiyor hala anlamis deigiljm surekli gunde iki defa uc defa ust degistiriyorum
MinikPandam_ fatmaa37demir sleepy cırt cirtli iyiydi de, kulot bezi facia sürekli kakasını sızdırıyor asla tavsiye etmem buradan bütün annelere duyurayim
Cenk hicranekincii Bebeğiniz kaç kilo kaç numara kullanıyorsunuz Bizimki küçük doğdu şuan 3,5 kilo 1 numara artık küçük geliyor sızıntı yapıyor bez
Sinem57 fatmaa37demir merhaba bnd molfix ten bimin bezine geçtim parfumle kremi çok fazlaydı yenidogan da o zaman bnd begenmemistim ama gecem 3 numara aldim ve şuan devam ediyorum 3 numara çok kremi kokulu değil sanırım maliyetlerden dolayı o şekilde yapmaktan vazgecmisler ama kalınlığı ve fiyatı çok iyi hatta molfiksten bile bnce daha iyi
Filizlidya fatmaa37demir Bende sleepy natural kullanıyorum çok memnunum sadece 1 defa sızma yaptı boyutu küçük gelmiş bir büyüğüne geçtik daha sorun yaşamadım. Belki sizinde bebeğinizin numarası büyümüştür😊
Emireymenmom Molfix kullanıyorum gayet iyi kaliteli ve sızdırma pişik vs.yapmadi bebem natural de kullandım 1 kez o da güzel biraz kalın sadece bacak arasında çok büyük duruyor çiş yapinca
hhacerozer Merhaba uzun zaman araştırdım ve birsürü bez denedim şuan goon premium soft kullanıyorum arkasında lastiği var taşmayı önleyen 6 aylık kızım 5 aydır taşırıyor ve bu bezi aşırı beğendim deneyin isterseniz primanın yan ürünü diyolar int bakarsanız 5 numara uygun siteler var ben çok uyguna aldım özelden yazarsanız da söylerim siteyi
Sare_nuhaninannesi_05 fatmaa37demir Benim kızım 1 aylık biz önlem botanik özlü bezi kullanıyorum sızdırma vs gibi durum yok memnunum 🥰
gkbyza Sleepy den pure baby ye geçiş yaptık pişik yapmadı ama çok çok fazla kaka yaparsa yanlardan azıcık taşırıyor
fatmaa37demir gmeltem çok güzel kontrol edip takıyorum özellikle dediğiniz gibi yan bantları ama biraz beklediği zaman hemen taşıyor önüne geçemedim bu durumun
fatmaa37demir mertinannesi__ kokulu olması hoşuma gitmiyor malaesef ya. Hediye olarak gelmişti ama kullanmadım