fatmaa37demir Mrymnly12 ya o biraz parfumsu kokusu var o yüzden nedense kullanma taraftari olamadım ama memnun kalan çok duydum
Sinem57 fatmaa37demir merhaba bnd molfix ten bimin bezine geçtim parfumle kremi çok fazlaydı yenidogan da o zaman bnd begenmemistim ama gecem 3 numara aldim ve şuan devam ediyorum 3 numara çok kremi kokulu değil sanırım maliyetlerden dolayı o şekilde yapmaktan vazgecmisler ama kalınlığı ve fiyatı çok iyi hatta molfiksten bile bnce daha iyi
busbussss fatmaa37demir Ebebekte GOON diye bir marka var iki çeşit bezi var biri Goon premium soft biri de Goon mutlu bebek . Bu ikisini de denedim premium soft olan yumuşacık ama biraz kalın ama gerçekten yumuşacık. Mutlu bebek olan mavi renk daha ince premium soft kadar yumuşak değil ama o da güzel fiyat olarak premium soft olan biraz daha pahalı. İnce olsun istiyorsanız mavi paket olanı öneririm ikisini de alıp deneyebilirsiniz bir kutu hangisi hoşunuza giderse devam edersiniz sağlıkla büyütün bebişinizi ☺️
gmeltem fatmaa37demir yan bantlarını kontrol edip kullanırsanız taşmayı önleyebilirsiniz bir nebze de olsa. Bazen yan bantları bitişik oluyor ve azıcık bir şeyde taşma yapıyor. Yan bantları kontrol edip taktığımdan beri taşma sorunu yaşamadım. Yan bantlardan kastım bezin iç kenarındaki lastikleri
fatmaa37demir gmeltem çok güzel kontrol edip takıyorum özellikle dediğiniz gibi yan bantları ama biraz beklediği zaman hemen taşıyor önüne geçemedim bu durumun
acelyaaaa fatmaa37demir kesinlikle cok sinir bozucu kiyafet yetistiremiyordum. Eğer alirsabiz trendyolda daha uygun e bebekte daha pahalı
Gamzeeyigun fatmaa37demir kaç numara kullanıyorsunuz bende sleepy kullanıyordum taşımadan dolayı bıraktım baby turkoda tanecikleri çıkıyo sürekli molfix denicem elindekileri bitince
fatmaa37demir mertinannesi__ kokulu olması hoşuma gitmiyor malaesef ya. Hediye olarak gelmişti ama kullanmadım
only_1 fatmaa37demir sleppy kullandım en başta pişik yaptı Molfixe geçtik Molfix o kadr guzel ki tasma yapmıyor. Geçen sleepy bio natural aldım tekrar pişik yaptı şuan 3 aylık olduk Molfixten şaşmam
Beyzanur7 fatmaa37demir ilk dogdugunda sleepy aldım hem taşırdı hem pişik yaptı sonra kremle geçirdim baby turco aldm o yara şeklinde pişik yaptı..bebeğimin cildi hassas aylardır Jenny willy BİM’in bezini kullanıyorum en pahalı beze taş çıkartır şuan 11 aylık bir yaşına girmeye 20 günden az kaldı ..uyutmadan degisitirip gece boyu kalıyor sabah degisitiryirum çok sis yapsa bile damla sızıntı pişik yok kesinlikle oneririm
Boncuk8 Prima premium care zıbın üstünü nemlemdiriyor. Çiş kokutuyor . Yanlardan sızdırmıyor ama bez kendi dışına nem geçiriyor. Normal prima kızımda su toplaması yapıyor ve oda çiş kokutuyor sızdırma yapmıyor. Molfix pure bel kısmı diğer bezlerden olmayan şekilde lastikli o yüzden beli güzel sarıyor ve sırta kaka çiş taşması yapmıyor ama bazen bacak kenarından kaka taştığı oluyor. Sleepy en iyisi kesinlikle ecoloqik olanı. İçerisinde tohum tanekeri var sızıntı yapmıyor çiş kokutmuyor bezin rengi doğal oldugu için sarımtrak krem gibi. Onun dezavantajı çişi güzel dagıtmıuor önde topluyor.
Ahmthn Boncuk8 bende onu sevmedim ya felaket taşırdı kakasını bebemin bitene kadar canm çıkmıştı molfix in pure&soft unu aldım tekrar
Sare_ipek fatmaa37demir bende ayni nedenden dolayi biraktim sleepyi suan pure care kullaniyorum memnunum
kasabitimom fatmaa37demir bende ayni dertten muzdarip biri olarak derhal molfix e geçiş yaptım ohh be dedim gerçekten kendinize bu iyiliği yapın lütfen
Ayseee60 Sleep kullanıyorum 5 aydır hep leke kaka uğraştım durdum bebem naturale geçtim takipçilerim onu önermişti suan onu kullanıyoruz bundan da menmun kalmazsam molfix deneyeceğim ama 15 gündür Kİ gözlemlerim gayet iyi
Kbranr35 fatmaa37demir oğlum 4 aylık ilk günden belli molfix kullanıyoruz bir sorun oluşmadı tavsiye ederim
Zumra_Fatma fatmaa37demir valla ben önlem kullaniyorum çook memnunum ne sizdirma yapiyor ne bişey stokladik resmen kizim 6 aylik ve 4 numara kullaniyorum hem kalibi buyuk diger bezlere gore hem sızmada yaomiyor
Psikologanne34 Sleppy ile başladık fakat sürekli taşma yaptı, oğlumun cildi atopik egzaması var sürekli pişik küçük kabarcıklar yapıyordu şimdi molfixe geçtik. Gerçekten dünya varmış rahat ettik, doğduğundan beri kullanmadığıma pişman oldum.