Prensesannesiii Eceninannesi doktor bize günde 3 defa 10 damlaya kadar çıkabilirsn dedi cnm 5 le 10 arası
NeslihanPiaAbac Eceninannesi günde 4kere 7şer damla dedi doktorumuz aynı zamanda günde 1biogaia diye bir damla daha kullanıyoruz
izelhocaoglu NeslihanPiaAbac ipekkizimm imkansız ne eşimin tarafında nede benim tarafta kepçe var 🤷♀️ Oldu mu oluyo diyorum artık
Ahmedinannesi Eceninannesi bizede dolapta saklayın dediler ilacı,baya soğuk oluyor haliyle.siz nasıl veriyorsunuz suyla falan ılıtıyor musunuz?ben de nasıl kullanacağımı anlayamadım tam olarak😐
Eceninannesi Ahmedinannesi bende yeni aldim nasilmkullanacagimi bilemedim. Gunde 3 kere 5 damla vericem galiba
Ahmedinannesi Eceninannesi 3 öğün 8 damlar olarak kullanıyoruz bu arada.Bir de ek olarak günde bir defa bio gail diye bir ilaç kullanıyoruz.
TugsemEce Eceninannesi Kuzum günde 3 defa 5er damla yazmıştı doktorumuz. Ben günde 2 defa veriyodum. Diğer damlalara göre daha güçlü bir damla. Teyzem hemşire en sevdiğim gaz damlası ama fazlası bebeği daha çok huzursuz eder dedi. İlk ay günde 2 defa 3-4 damla veriyodum. Sondaki aylar 5-6ys çıkardım. Çok gazla bir bebek değilse günde 2 defa vermen yeterli olacaktır.
Eceninannesi TugsemEce cok tsk ederim bu bilgi icin , evet cok gazli degil , gazini cikarabiliyor, cikaramadiginda aglamiyor mizmizlaniyo sadece o nedenle bende gunde 2 veriyim :)