Eceninannesi Arkadaslar aldim ama kac damla verecegimi bilmiyorum? Normali nedir? Doktora İstedigin damalyi al dedi cunku tek bisey soylemedi eczaci da nasil kullanacagii siylememis esime. Size danismak istedim
Prensesannesiii Eceninannesi doktor bize günde 3 defa 10 damlaya kadar çıkabilirsn dedi cnm 5 le 10 arası
NeslihanPiaAbac Eceninannesi günde 4kere 7şer damla dedi doktorumuz aynı zamanda günde 1biogaia diye bir damla daha kullanıyoruz
izelhocaoglu NeslihanPiaAbac ipekkizimm imkansız ne eşimin tarafında nede benim tarafta kepçe var 🤷♀️ Oldu mu oluyo diyorum artık
Ahmedinannesi Eceninannesi bizede dolapta saklayın dediler ilacı,baya soğuk oluyor haliyle.siz nasıl veriyorsunuz suyla falan ılıtıyor musunuz?ben de nasıl kullanacağımı anlayamadım tam olarak😐
Eceninannesi Ahmedinannesi bende yeni aldim nasilmkullanacagimi bilemedim. Gunde 3 kere 5 damla vericem galiba
Ahmedinannesi Eceninannesi 3 öğün 8 damlar olarak kullanıyoruz bu arada.Bir de ek olarak günde bir defa bio gail diye bir ilaç kullanıyoruz.
TugsemEce Eceninannesi Kuzum günde 3 defa 5er damla yazmıştı doktorumuz. Ben günde 2 defa veriyodum. Diğer damlalara göre daha güçlü bir damla. Teyzem hemşire en sevdiğim gaz damlası ama fazlası bebeği daha çok huzursuz eder dedi. İlk ay günde 2 defa 3-4 damla veriyodum. Sondaki aylar 5-6ys çıkardım. Çok gazla bir bebek değilse günde 2 defa vermen yeterli olacaktır.
Eceninannesi TugsemEce cok tsk ederim bu bilgi icin , evet cok gazli degil , gazini cikarabiliyor, cikaramadiginda aglamiyor mizmizlaniyo sadece o nedenle bende gunde 2 veriyim :)