_gulll Yurt disinda yasiyoruz yazin antalyaya gitmek istiyorduk ama bu deprem olaylaridan vazgectim hem icimden gelmiyor hemde korkuyorum 😣
Rabiaakan Hiçbir yere . 81 ili gezdim .10 tane ülke gezdim en güzel tatil . Evladın yanındayken eşin yanındayken . Allah huzurumuzu almasın .
Benvekizim Geçen yıl Alanya pegasos otellerine gtmistik güzeldi baya hele denizi 😍 bu yıl ege düşünüyoruz otel veya villa önerisi olan varmi
Kizimkizimm Benvekizim merhaba biz de bu otele gitmeyi dusunuyoruz ama 3 tane pegasos oteli var yanyana.Sanirim her sey ortak kullaniliyor yemekhaneler haric.Siz yemeklerden memnun kaldiniz mi hangi oteli tercih ettiniz
Hnddd Kerem_k1 valla bravo çadır hayali bebek olduğunu tahmin ettim heralde ama emin olmak istedim cesaretine hayranim
Hellobello Rez biz 1 hafta tatil yapıcaksak 4 gece otelde kalıyoruz 2 gece de pansiyonda kalıp etrafı gezmeye ayırıyoruz 🤩
Hellobello kasimonbes hangi sherwood da konakladınız acaba güzel miydi? geçen sene biz sherwood kemere bakmıştık
Aslemrege Annesi23 Bende dıdıme gıtmek istiyorum gercekten guzel bı yer ben cok memnun kalmıstım otelde onemlı tabı
Hellobello busrasilra14 granada luxury bebekler için nasıldı? Mesela benim beklentim bebeğim için özel yemek pişirilsin, mini clubu güzel olsun, sahili kum olsun. Bunlar var mıydı😅
busrasilra14 Hellobello yani ben balayina gittigim icin o detaylari hic merak etmistim canim 😃 ama asiri ilgili ve asiri temiz. Baby cluplari da var. Hatta etsden bak istersen besikli yerleri bile var
Alinealoneee Antalya’nın en güzel yerlerinden birinde yaşıyorum Side tarafı 😂😂 her daim deniz kum güneş ☀️