Minnakelifim Hesaba aktar dedim ama bu ödemeniz için daha önce bir talimat verme işlemi gerçekleşmiştir yazdı şok oldum. Eşimde yapmamış bende. Başına böyle bisey gelen varmi bu ne anlama geliyor. Sonradan para hesabıma yatar mi
Familyboy Minnakelifim ödemeler sizlerin yattı mı ben dünden beri bakıyorum ödenecek kayır bulunamadi diyor PTT üzerinden sorgula deyince
Gizemerva Minnakelifim Bana da aynı uyarı geldi hesabıma aktar deyince ama PTT kartıma hala para gelmedi bende anlamadım valla
Minnakelifim Gizemerva çok şükür az önce para geldi bana. Ben dün gece yapmıştım para saat 9 gibi yattı. Sana da yatar merak etme inşallah
Gizemerva Patatesimm sabah namazinda girdim görünüyordu PTT ödemede, karta aktar seçeneğine tıkladım zaten talimat verildi dedi ve yok oldu şuanda görünmüyor bişey
Melisuzunoglu Familyboy Patatesimm Kizlar bende dunden beri ptt kurum odemelerine girip bakiyorum bende de odeme yok yatmadi mi yatti da ptt de hesaba mi dusmedi aile desteğe girince odemeniz hazirdir yaziyor anlamadim yatti mi yatmadi mi ptt ye gittim dun yatmamis dedi e devlette yatti gozukuyo galiba acaba dedim ptt nin hesabina mi gecmedi daha
Seyyid_Ali_2021 Gizemerva bende o şekilde yapmıştım 1saat sonra ibanıma yattığı Msj geldi geç EFT oluyor
Familyboy Nefes_123 başvurular hâlâ varmı bilmiyorum ama e devletten aile ve sosyal hizmetler bakanlığına tıklıyorsun ordan sosyal yardım başvuru hizmetine tıklayıp başvurunu yapiyorsun
Familyboy Melisuzunoglu PTT sayfasında para yatmış görünüyorsa hesabıma aktar yazisida çıkar hiçbir şey yazmiyorsa daha hesabına geçmemiş demektir paralar yeni yatmaya başlıyor sen gün içinde takip et sürekli
Patatesimm Melisuzunoglu sosyal yardım bilgisine girdiğim de para gözüküyor ama ptt kurum ödemelerine giremiyorum dünden beri hata veriyor eger orada gözüküyorsa para yatmış demektir, bugün bir bayan dün bakmış ödeme olmuş gözüküyormuş bugün çekebilirsiniz dedi
Nuriye16 Minnakelifim ya merhaba benim de aynı şekilde oldu sabah 6 gibi yaptım. Tekrar girdiğimde ödeme kayboldu tekrar göremdim. Sizin de mi kaybolmuştu? Sonradan yatmış ya.
Minnakelifim Nuriye16 evet kayboldu saat 9 gibi yattı sizinde yatar merak etmeyin. Gece yaptim 9 da yattı siz 6 da yaptıysanız 17.00 dan önce yatar paraniz