ece_arel Oğlum tüp bebek 2.yi istiyorduk geçende post açmıştım eşim hayır yok diyor var mı sizce 5 gün geçti sadece ben görüyor olmayım lütfen 🥲 İçine düştüm testin 😂
Lavina ece_arel var ama 5 gün olmuş bence yeni test alıp emin olun öyle emin olun ilk test çıkan doğru olur üstünden uzun süre geçmiş yanıltabilir sizi
SelimeliS ece_arel ilk 10-15 dk icinde çıktıysa var demektir ama daha geç çıktıysa yoktur kuruma cizgisi olabiliyor çünkü
Betelgeuse_ ece_arel genelde 5 dk sonrasi dikkate alinmiyor testlerde. Benim de testim yaptiktan uc dk sonra negatifti yarim saat sonra pozitife donmustu ama hamile degildim. Yani bu testin ustune bes gun gectiyse yanlistir buyuk ihtimalle 😐
ece_arel Zumra_Fatma malesef yok pazar günü almıştı eşim bu sabah yaptım düğün vardı oraya gittik hemen bakmadım sözde totem yaptım eve gelince yeniden baktım böyle hafiften birşey vardı gibi eşim yok gibi diyor yarın en iyisi kan vermek
ece_arel SelimeliS inşallah değildir yarın yeniden yapıcam 🙄 akşam gelince bakıcaktım totem yaptım kendimce 4-5 saat geçti yani üstünden
Betelgeuse_ ece_arel simdi anladim pardon, ama gene de yanlistir dort saat gectiyse. Umarim hayirlisi olur hakkinizda