Oglu_m Aslında soru başlığında yazdığım gibi tup bebekle hamile kaldım 10 aylık oğlum şükür Rabbime varmı içinizde yada cevrenizde böle hamile kalip 2.normal olan
ece_arel Oglu_m bende tüp bebekle anne oldum oğlum 1 yaşında istiyorum hemde çok ama 1 senedir olmadı 5 gün geçti adetimden test yaptım yine yok yine yok
314159 Oglu_m benim arkadaşım kaldı hemde bebeği 3 aylıkken 😊 başka arkadaşım tüp bebek yaptı dış gebelik oldu. Adet olmadan hamile kaldı. Başka bir arkadaşım tüp bebeğe bile almaacaklardı yumurtası yokmuş 2. Bebeğe o ay hamile kaldı doğurdu.
Oglu_m GBK amin inşallah bu gecenin yüzü suyu hürmetine rabbim gönlümüzden geçenleri hayırlısı ise nasip etsin
Oglu_m ece_arel insallah hayirlisi ile olur kardeşi bende istiyorum ama pek umudum yok normal olacağından tabi rabbim bilir 1.tup bebek olunca
ece_arel Oglu_m aynen benim ilki kızdı karnımda kaybettim daha sonra olmadı tüp bebek ile oğlum oldu kızım olmasını çok istiyorum yerini doldurmaz ama yaramı bir nebze sarıcak gibi geliyor
Rez Oglu_m normalden önce de bir kes daha tüp benek denediler tutmadı sonra zamana bıraktılar öyle oldu, 40 vardır teyzemin kızı
gulcincelebi_ 25 sene çocuğu olmayan akrabam tüp bebekle kız çocuğu dünyaya getirdi kız büyüdü 18 sene sonra mucize bir şekilde kız kardeşi oldu. Yani Kurban olduğum rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah. Oluyor tüp bebek sonrası hamilelik 🥰
Oglu_m gulcincelebi_ ya rabbel alemin ne büyüksün rabbim boşuna demiyolar varsa kaderde günü saati gelince olur
gulcincelebi_ Oglu_m Ben 32 yaşındayım 18 günlük bebeğim bende çok uğraştım stres yapma düşünme bile kafana takma hatta folik asit iç ben öyle yaptim şükür Rabbime verdi
Mervakblt Been ✋️😊 İlk bebeğim tüp bebekte 4 yıl uğraştık olmadı çok şükür oldu sonunda kızım 7 aylıkken kendiliğinden hamile kalmışım haberim yok 🤭 şimdi 16 haftalık hamileyim oğlum olacak inşallah 😊
Oglu_m Mervakblt masallah rabbm hayırlısıyla kucağınıza almayi nasip etsin çok güzel ya bi umut oldu içimde olabiliyor demekkii
elizabeth Oglu_m benim ablam var. 2 çocuğu var. İlk çocuğu tüp bebek, ikinci çocuğuna tedavisiz hamile kaldı.